Εγκλωβίστηκε στα χιόνια και “έσβησε” λίγο μετά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από την Αθήνα που πήγε με φίλους στην Ευρυτανία για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Μετά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς η παρέα αποφάσισε να επιστρέψει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε, τα οποία ήταν έξω από το Καρπενήσι κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από το πολύ χιόνι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επειδή τα δωμάτια όπου διέμεναν ήταν σχετικά κοντά από το σημείο που εγκλωβίστηκαν τα δυο ζευγάρια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο πήραν τη μοιραία απόφαση να πάνε εκεί περπατώντας μέσα στα χιόνια.

Έπειτα από μερικά λεπτά πορείας μέσα στο χιόνι η μία γυναίκα της παρέας, ηλικίας 55 ετών, σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να μπορέσουν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία όταν διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρπενησίου, είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η 55χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που πιθανότατα δεν γνώριζε και όταν εκτέθηκε στις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες την πρόδωσε η καρδιά της. Να σημειωθεί ότι είχε περίπου 30 πόντους χιόνι και ο υδράργυρος εκείνη την ώρα ήταν αρκετά κάτω από το μηδέν. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει ποια ήταν η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας που έφυγε τόσο άδικα μετά την αλλαγή του χρόνου.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ