Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι σε σπίτια και αυτοκίνητα

Η υπερχείλιση του ποταμού  Δρακουλιάρη , στη συμβολή με  Γιόφυρο (φωτό) έχει   δημιουργήσει πολλά προβλήματα, κυρίως στις  περιοχές Φοινικιά , Αγ Σύλλας και Μαλάδες.

Σε εξέλιξη ήταν νωρίτερα  επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας γυναίκας με   δυο  παιδιά. Το περιστατικό  έγινε, στην περιοχή κοντά στον “Νερόμυλο” στις Μαλάδες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού τους μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες .

Στην ίδια περιοχή και σε απόσταση 1 χιλιομέτρου η ΕΜΑΚ επιστράτευσε βάρκες   για τον απεγκλωβισμό ενός 38χρονου άνδρα.

Στο μεταξύ από νωρίς το βράδυ κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν σπίτια και μετόχια, καθώς το νερό από την υπερχείλιση του ποταμού έχει φτάσει στα τρία μέτρα.

Στο Αβδού , εξάλλου, έγινε  και εκεί επιχείρηση απεγκλωβισμού με έναν άνδρα , του οποίου το αυτοκίνητο έπεσε κοντά στο φράγμα στο Σφεντύλι. Από χείμαρρο παρασύρθηκε άνδρας στο Καστέλι, μαζί με το αυτοκίνητο του και εκεί επιχείρησε η Πυροσβεστική, που τον ανέσυρε.

Νωρίτερα, τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν από αυτοκίνητο, στην περιοχή του Καρτερού. Νωρίς το βράδυ , εξάλλου, δυο ακόμη άτομα απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο τους στην ίδια περιοχή.

Παράλληλα, θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες πλήττουν  τα Χανιά και το Ρέθυμνο , προκαλώντας πολλά προβλήματα σε όλο το νομό.

Πηγή: candianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ