Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το μπλε φορτηγάκι που οδηγούσε ο βασικός ύποπτος

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας οδηγείται αυτή την ώρα ο 60χρονος βασικός ύποπτος για τη στυγερή τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Θύματα ήταν ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά του, ενός και δύο ετών. Ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για την αγριότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο 60χρονος βγαίνοντας από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας δεν είπε κάτι, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν και το μπλε φορτηγάκι που οδηγούσε για πιθανά στοιχεία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το patrisnews.com, οι Αρχές εκτός από το μπλε όχημα αναζητούσαν και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ως προπομπό, που θα τον ενημέρωνε για πιθανή παρουσία της Αστυνομίας. Έτσι εξετάζεται εάν είχε κάποιον συνεργό, κάποιον που τον βοήθησε μετά το έγκλημα.

Ανδραβίδα- όχημα δράστη

Πώς έπεσε στα χέρια των αστυνομικών

Ήταν περασμένες εννιά το βράδυ, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για έναν άνδρα με κουκούλα που φέρεται να μπήκε στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνου του πρωτοφανούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε μάνα, πατέρα και δύο μωρά στην Ανδραβίδα.

Άμεσα στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση από την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι, με τους πάνοπλους αστυνομικούς να αναμένουν κάποια νεότερη κίνηση, προσέχοντας ιδιαίτερα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άτυχη στιγμή που θα δημιουργούσε δυσάρεστες καταστάσεις.

Στην Πάτρα

Την ίδια ώρα η αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι Mazda, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο φερόμενος ως δράστης έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες άρχισε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ