Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή – Τα πρώτα στοιχεία

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα.

Δεν χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη. Ποιος και γιατί δολοφόνησε δύο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών, και τους γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών;

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι γιγαντιαία. Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Στο σπίτι των θυμάτων, βρίσκεται από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους.

Ανδραβίδα - έγκλημα

Το βράδυ, λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, το έργο των Αρχών δεν ήταν εύκολο και γι’ αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει σωστά η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ πάντως, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν φρικτό θάνατο με διαφορετικό τρόπο. αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ανδραβίδα- έγκλημα

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές – Ποιον αναζητούν

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας της οικογένειας σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε. Μάλιστα τα θύματα βρήκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, το οποίο έλειπε από το σπίτι τη στιγμή του φονικού.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η Αστυνομία εξετάζει δυο σενάρια: αυτό της τετραπλής ανθρωποκτονίας με άγνωστο δράστη και εκείνο της τριπλής ανθρωποκτονίας με δράστη τον άνδρα της οικογένειας που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Κατά πληροφορίες αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο ήταν και αυτό που βρήκε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά, όταν επέστρεψε σπίτι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ