Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία – Ο δράστης φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα στην Ανδραβίδα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Το ζευγάρι Μαρία και Αρμάντο Κλότσι και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών, βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι τους και τις σορούς τους βρήκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, ο 11χρονος γιος της μητέρας από τον πρώτο γάμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πατρίς”, ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιό του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του.

Τα 2 σενάρια

Σημειώνεται ότι οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν ο σύζυγος να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα μέλη της οικογένειάς του και μετά να αυτοκτόνησε, ωστόσο αργά το βράδυ υπήρξε ανατροπή στα έως τότε δεδομένα.

Η Αστυνομία κατά πληροφορίες του pelop.gr, ερευνούσαν από την αρχή δυο σενάρια: εκείνο της τετραπλής ανθρωποκτονίας με άγνωστο δράστη και της τριπλής ανθρωποκτονίας με δράστη τον άνδρα της οικογένειας. Στο πλαίσιο των ερευνών αναζητείτο από την πρώτη στιγμή ο πρώην σύζυγος της γυναίκας.

Ανδραβίδα- έγκλημα

Το βασικό στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στο να αποκλείσουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενός εκ των μελών της οικογένειας είναι το γεγονός πως μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας κάλυκας χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο όπλο.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν φρικτό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ