Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 29χρονο – Ψευδής ο ισχυρισμός για τη δολοφονία αλλοδαπών

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 29χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη του στυγερού εγκλήματος στη Μενεμένη, στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 64χρονο.

Ανθρωποκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώπιον του οποίου φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια, από όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος, όπως μεταδίδει η voria.gr.

Το θύμα εντοπίστηκε χθες, Πέμπτη κατακρεουργημένο μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Καζαντζάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο δράστης μετέβη στην αστυνομία και παραδόθηκε, υποδεικνύοντας μάλιστα και τον τόπο του εγκλήματος. Μάλιστα σε έναν τοίχο είχε γράψει με το αίμα του 64χρονου «παιδεραστή -1».

Θεσσαλονίκη: «Ο 64χρονος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος μου» υποστήριξε ο δράστης της άγριας δολοφονίας

Στον χώρο του εγκλήματος βρέθηκαν τρία μαχαίρια, τα δύο καρφωμένα στο στρώμα του κρεβατιού και το ένα στη βουβωνική χώρα του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος έφερε μαχαιριές στο πρόσωπο και στο κεφάλι καθώς και τραύματα από χτυπήματα.

Ο 29χρονος είναι γνώριμος στις αρχές καθώς αποφυλακίστηκε πρόσφατα ενώ δύο μόλις μέρες πριν το έγκλημα στη Μενεμένη, είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα, ισχυριζόμενος πως σκότωσε δύο ανθρώπους και πέταξε τις σορούς του στον Γαλλικό ποταμό.

Μετά από έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προέκυψε ότι οι ισχυρισμοί του ήταν αναληθείς και έτσι συνελήφθη για ψευδή κατάθεση, πράξη για την οποία καταδικάστηκε την Τρίτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

Αδερφή 29χρονου δράστη: Ήθελε να μπει ξανά στη φυλακή για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά

«Είναι άνθρωπος πονεμένος, έχει περάσει πολλά στη ζωή του και δεν ανοίγεται εύκολα», ανέφερε σε δηλώσεις της η αδερφή του 29χρονου, σύμφωνα με το thestival.gr.

Όπως είπε η αδερφή του 29χρονου δράστη σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ο αδερφός της ήθελε να μπει ξανά στην φυλακή για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. «Ήμουν 4 μήνες μέσα και βγήκα άλλος άνθρωπος, θέλω να το ξαναζήσω», φέρεται να είναι όσα της μετέφερε ο αδερφός της.

Αναφορικά με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο 29χρονος δράστης ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, η αδερφή του 29χρονου τόνισε ότι δεν αληθεύει κάτι τέτοιο αλλά το είπε προκειμένου να μπει ξανά στη φυλακή.

Η αδερφή του 29χρονου ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης του άγριου εγκλήματος θα γινόταν πατέρας αλλά δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ