Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα: Θύματα ληστείας ο τερματοφύλακας της PSG και η σύντροφός του – Τους έδεσαν και άρπαξαν κλοπιμαία 500.000 ευρώ

Επίθεση στο σπίτι τους που βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού, το βράδυ της Πέμπτης (20/7) δέχτηκαν ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και η σύντροφός του, σύμφωνα με πληροφορίες του Actu17.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση. Το ζευγάρι υπέστη βία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και οι δράστες έφυγαν με κλοπιμαία αξίας 500.000 ευρώ.

Τα θύματα, που ήταν δεμένα, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να καταφύγουν σε πολυτελές ξενοδοχείο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους γύρω στις 3:20 π.μ. Το προσωπικό ειδοποίησε τότε την αστυνομία και φρόντισε το ζευγάρι, το οποίο ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο 24χρονος Ιταλός τερματοφύλακας και η σύντροφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε ελαφρά ενώ η σύντροφός του, το μοντέλο Alessia Elefante, δεν έπαθε τίποτα, ανέφεραν πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, δεμένος ήταν και ο επιστάτης του κτιρίου.

Πριν από 6 ημέρες απολάμβαναν τις διακοπές τους

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αφού κέρδισε το Euro 2020 με την Ιταλία και πέρασε έξι σεζόν στην Μίλαν όπου ξεκίνησε την καριέρα του, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την PSG. Είναι πολύ ψηλός (είναι 1.96), και γνωστός για τις θεαματικές αποκρούσεις του.

Δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της PSG που έγινε στόχος συμμοριών, αλλά οι περισσότερες προηγούμενες επιθέσεις έγιναν όταν οι ποδοσφαιριστές απουσίαζαν.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ