Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Θα πήγαινε η Γαρυφαλλιά με τις φίλες της στη Σίφνο; – Τι λέει οικογενειακή της φίλη

«Ήταν ένας άγγελος» είναι τα λόγια οικογενειακής φίλης της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στη Φολέγανδρο. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» περιγράφει το κορίτσι που όπως λέει μεγάλωσε μαζί με τα παιδιά της καθώς λόγω της καταγωγής του πατέρα της από το Περιθώρι Αιγιαλείας, περνούσε τα καλοκαίρια της στο χωριό.

«Αυτό το κορίτσι ζούσε μόνο για το διάβασμα. Ήταν τόσο ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο πλάσμα. Πήρε το πτυχίο της φαρμακοποιού και πήγε διακοπές» αναφέρει. Όταν πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Μάλιστα, όπως λέει, είχε ένα κακό προαίσθημα όμως σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν αυτό που ακολούθησε.

Διακοπές στη Σίφνο;

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον της Γαρυφαλλιάς, η 26χρονη φέρεται να αναχώρησε για διακοπές μαζί με φίλες και τους συντρόφους τους με προορισμό το νησί της Σίφνου. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, μαζί με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, αποβιβάστηκαν στη Φολέγανδρο.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Άλλωστε η 26χρονη Γαρυφαλλιά προετοιμαζόταν για τις διακοπές της στην Φολέγανδρο, όπως προέκυψε από ανάρτηση που είχε κάνει στα social media.

Μέσα από το Twitter, ζητούσε πληροφορίες για την τοποθεσία που θα έστηναν τη σκηνή τους.

Η Γαρυφαλλιά είχε απευθυνθεί σε ένα γκρουπ για κάμπινγκ γράφοντας: «Παιδιά καλημέρα! Γνωρίζει κανείς παραλίες που μπορείς να στήσεις σε Φολέγανδρο και Κίμωλο; Δεν βρίσκω σχετικά posts. Ευχαριστώ πολύ, καλό καλοκαίρι!»

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.