Δύο τροχαία την νύχτα στην παραλιακή – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Βαρύς “φόρος αίματος” στην παραλιακή λεωφόρο, το βράδυ της Παρασκευής. Σε δύο διαφορετικά τροχαία, ένας 30χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του και ένας δεύτερος οδηγός μηχανής ακρωτηριάστηκε.  

Σύμφωνα με το notia.gr, ο 30χρονος σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω σε δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ στο δεύτερο τροχαίο που έγινε στο ύψος του Ελληνικού, ακρωτηριάστηκε ένας νεαρός οδηγός μηχανής, όταν τον εμβόλισε ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίου αναζητείται.

Το πρώτο τροχαίο έγινε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, έξω από το Πάρκο Φλοίσβος. Μία μοτοσικλέτα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δύο αυτοκίνητα. Ο οδηγός της κατέληξε πάνω στη διαχωριστική νησίδα. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δίπλα βρέθηκε ένα κράνος, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί, εάν το φορούσε. Στο σημείο για αρκετή ώρα επικράτησε μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, από τα δύο οχήματα βγήκαν τραυματισμένες ένα κορίτσι 14 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 48 και 50 ετών.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ύψος του παλιού αεροδρομίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Ένα τζιπ Land Rover Freelander ανθρακί χρώματος, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, εμβόλισε μία μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ακρωτηριάστηκε το πόδι του.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας αναζητούν τον οδηγό του τζιπ, που ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, το τζιπ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο, ενώ εκτιμάται πως είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο οδηγός του.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Παλαιό Φάληρο:

τροχαίο παραλιακή

τροχαίο παραλιακή

τροχαίο παραλιακή

τροχαίο παραλιακή

τροχαίο παραλιακή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ