Δωρεά του Ιατρικού Αθηνών προς το Λιμενικό Σώμα

Δωρεά του Ιατρικού Αθηνών προς το Λιμενικό Σώμα

Έναν πλήρη εξοπλισμό νέου οδοντιατρείου δώρισε ο όμιλος «Ιατρικό Αθηνών» στο Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή, ενώ προσέφερε ειδικές τιμές σε κλινικές του ομίλου για το στελεχιακό δυναμικό του Σώματος, προς κάλυψη των αναγκών του.

Στην τελετή δωρεάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ο υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης επεσήμανε στην ομιλία του ότι το Λιμενικό Σώμα, παρότι είναι το μικρότερο αριθμητικά Ένστολο Σώμα της πατρίδας μας, προσφέρει καθημερινά και με εξαιρετική επιτυχία ένα πολυσχιδές, μεγάλο και πολύπλοκο έργο. «Για να παραχθεί όμως, αυτό το έργο, πρέπει να σας πω ότι διακρίνω ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης από το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος» υπογράμμισε και κατέληξε: «Με τη σημερινή προσφορά νομίζω ότι αποδεικνύεται ακριβώς αυτό, ότι υπάρχει μια μεγάλη επιχειρηματική κοινότητα με πατριωτικά αισθήματα, που αναγνωρίζει αυτή την προσφορά».

Στην σημασία του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ αναφέρθηκε και ο γ.γ. της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος και εκτίμησε ότι η προσφορά αυτή προς το σώμα δεν θα είναι η τελευταία.

Ο Αρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Μπαντιάς, εξήρε την προσφορά του Ομίλου «Ιατρικό Αθηνών» προς το Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., αναφέροντας ότι «η προσφορά ενός πλήρως εξοπλισμένου οδοντιατρείου καθώς και οι παρεχόμενες προνομιακές τιμές που αφορούν εξειδικευμένες εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο μαιευτήριο Γαία και στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών που, καθημερινά, προσφέρουν τα στελέχη του Σώματος προς όφελος των πολιτών και της χώρας»

Τέλος, ο Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, επεσήμανε ότι «οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, κάτω από αντίξοες συνθήκες, καλούνται καθημερινά να διαφυλάξουν τα χωρικά μας ύδατα και ειδικότερα, τη σημερινή εποχή, να εμποδίσουν τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και του εμπορίου ψυχών που αυτή συνεπάγεται. Την προσπάθειά τους αυτή, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών την τιμά και την αναγνωρίζει και προς επίρρωση αυτού, αποφάσισε να συμβάλει στην προάσπιση της υγείας των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και των οικογενειών τους».

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας, κ. Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Α΄ Υπαρχηγος του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κουνουγέρης, Ανώτατοι Αξιωματικοί του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και στελέχη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ