Δολοφονία Τοπαλούδη: Διεκόπη για τέταρτη φορά η δίκη – Η έντονη αντίδραση των γονιών της

Για τέταρτη φορά διεκόπη σήμερα η δίκη για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, καθώς ένα μέλος της έδρας του Δικαστηρίου νοσεί με κορονοϊό.

Της Άννας Κανδύλη

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου 2022, εξέλιξη που προκάλεσε την αντίδραση των γονιών της άτυχης φοιτήτριας οι οποίοι σήμερα επρόκειτο να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη : Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω.

Πατέρας Ελένης : Πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

Πρόεδρος : Το έχουμε κοιτάξει.

Πατέρας Ελένης : Γονέας του ενός απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε τον δέοντα σεβασμό.

Δίκη - Ελένη Τοπαλούδη

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης αποτρόπαιων εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας , αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

Μητέρα Ερατούς : Κάτω τα μάτια σας,  μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη : Να ψοφήσεις π… γιε! Εσύ είσαι ο Λ…;

Μητέρα Ερατούς : Τουλάχιστον κάτω το βλέμμα σας φονιάδες!

Δίκη - Ελένη Τοπαλούδη

Μητέρα Γαρυφαλλιάς : Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στον τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα.

Μητέρα Ερατούς : Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς : Εδώ…μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες!

Μητέρα Ερατούς : Χάρη σε αυτούς δεν έχουμε τα παιδιά μας!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ