Δολοφονία στο Περιστέρι: Συχνοί οι καβγάδες της 17χρονης με τον σύντροφό της, λένε μάρτυρες

Συχνούς τσακωμούς με τον σύντροφό της, ο οποίος αναζητείται, φέρεται να είχε η 17χρονη που εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΓΑΔΑ, που επικαλείται η ΕΡΤ, κάποιοι μάρτυρες έχουν αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές ότι η ανήλικη είχε συχνές προστριβές με τον 21χρονο άνδρα πακιστανικής καταγωγής με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η άτυχη 17χρονη βρήκε ασφυκτικό θάνατο με τον δράστη του εγκλήματος να της έχει κλείσει την μύτη και το στόμα με το χέρι του.

Ο δολοφόνος έδεσε τα χέρια της 17χρονης στο κρεβάτι – Οι αγωνιώδεις κλήσεις της μητέρας της

Η 17χρονη συζούσε με τον συγκεκριμένο άνδρα που αναζητείται και η μητέρα της διαφωνούσε με την σχέση τους. Γι’ αυτόν τον λόγο φαίνεται πως είχαν συχνές λογομαχίες μεταξύ τους.

Την 17χρονη βρήκαν η μητέρα και η αδελφή της νεκρή στην κρεβατοκάμαρα. Οι δύο γυναίκες έχουν δώσει κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της 17χρονης ήταν ασφυκτικός, καθώς ο δράστης τής έφραξε τη μύτη και το στόμα, ενώ είχε μώλωπες στα χέρια και στο σώμα.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, η άτυχη 17χρονη πάλεψε για τη ζωή της. Ο δολοφόνος της έδεσε τα χέρια στο κρεβάτι καθώς έχει βρεθεί ένας μώλωπας στο μπράτσο, εκτός από τη μύτη.

Με ένταλμα σύλληψης καταζητείται ο Πακιστανός σύντροφος της Νικολέτας με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» ολόκληρη την Αθήνα. Ο ίδιος φέρεται να είπε σε συγκατοίκους του ότι θα φύγει από την Ελλάδα γι’ αυτό και έχει δοθεί σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας και στο αεροδρόμιο.

Περιστέρι- δολοφονία 17χρονης

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ