Δολοφονία στο Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος

Η δολοφονία της 55χρονης γυναίκας στο Αιγάλεω προκαλεί σοκ. Το πρωί ο 20χρονος γιος της, που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ο Νο 1 ύποπτος για το έγκλημα, πήγε στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ με μια ματωμένη μπλούζα και ξεραμένο αίμα στα χέρια του. Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε τι θέλει εκεί, εκείνος απάντησε ότι θέλει να παραδοθεί γιατί έχει σκοτώσει τη μητέρα του.

Τον μετέφεραν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και εκεί έμεινε ώσπου τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι και έχουν αναλάβει την υπόθεση.

«Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω. Μόλις έμαθα ότι πέθανε, αποφάσισα να παραδοθώ» φέρεται να είπε ο ίδιος.

Ο 20χρονος, που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 55χρονη μητέρα του, οδηγείται το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Αιγάλεω-δολοφονία

Οι μαρτυρίες για τις κινήσεις του 20χρονου μετά τη δολοφονία

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, γείτονες της οικογένειας και αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν τον 20χρονο αμέσως μετά το έγκλημα να πηδάει από ένα παράθυρο και να φεύγει τρέχοντας για να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων που επικαλείται η ΕΡΤ1, οι καβγάδες ήταν συχνοί ανάμεσα στη μητέρα και τον 20χρονο γιο της και μάλιστα είχαν καλέσει την Αστυνομία πολλές φορές.

Ένας τέτοιος τσακωμός φέρεται να ήταν κι εκείνος που οδήγησε στη δολοφονία την Τετάρτη στο μικρό ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε η οικογένεια. Μια οικογένεια με πολλά προβλήματα, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στον λαιμό της μητέρας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ