Κυπαρισσία: Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή, ζήτησε και πήρε ο 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιους, στην Κυπαρισσία.

Ο πρώην σύντροφος της 42χρονης, που βρέθηκε “τσιμεντωμένη” στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν, εκδόθηκε την Πέμπτη στη χώρα μας από την Ολλανδία, καθώς εκτελέστηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο δικηγόρος του, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε πως “ζητήσαμε προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα ούτως ώστε να ετοιμάσουμε την απολογία μας και να εμφανιστούμε με έγγραφο απολογητικό υπόμνημα και όλα τα στοιχεία και μάρτυρες που αποδεικνύουν την αθωότητά του εντολέα μου”.

Ο 39χρονος Ρουμάνος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Καλαμάτας.

Τα ίχνη της μητέρας τριών παιδιών είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο, το πτώμα της εντοπίστηκε πολλούς μήνες μετά. Ήταν θαμμένη στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία και ο δράστης είχε ρίξει τσιμέντο από πάνω, σε μία προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:

Κυπαρισσία: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα – «Την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι»

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κυπαρισσία.

«Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, γι’ αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης» σημείωσε στο MEGA η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 42χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.

«Ογκώδης ο φάκελος της υπόθεσης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσυρε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί» τόνισε η δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Ήταν καταστάσεις όπου δεν υπήρχε άμεση συνδρομή των Αρχών».

«Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενου. Υπήρξε βίαιη πράξη στον τάφο της προηγούμενης» σχολίασε η δικηγόρος.

 

Όπως εξήγησε η ίδια, επειδή οι δύο πρώτες σύντροφοι του 39χρονου κατηγορούμενου πέθαναν, υπήρχαν υποψίες ότι είχαν την ίδια τύχη.

«Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το που κατέληξε η πρώην σύντροφός του και ότι θα πάθει τα ίδια αυτή και τα παιδιά της» υπογράμμισε η δικηγόρος.

«Έμεινε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε» υποστήριξε η ίδια.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε στείλει 19 φορές στο νοσοκομείο την 42χρονη Μόνικα, επειδή την ξυλοκοπούσε.

                                                 

«Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια δε είχε επικοινωνία με την Μόνικα. Δεν είχε κινητό. Δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό» δήλωσε η κα Τάνια, ξαδέλφη της άτυχης 42χρονης.

«Μέχρι τελευταία, την κυνηγούσε στο δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ