Στον εισαγγελέα Καλαμάτας ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας κρατείται εδώ και λίγες ώρες ο 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του. Η Μόνικα βρέθηκε θαμμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία.

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης από την Ολλανδία, σε εκτέλεση του εκδοθέντος Διεθνούς Εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Σήμερα το πρωί, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Καλαμάτας που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για Ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δια του Συνηγόρου υπεράσπισης του, δικηγόρου Βασίλη Νουλεζα, θα ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Κυπαρισσία- Μόνικα

Δηλώνει αθώος για τη δολοφονία

Η διαδικασία έκδοσης του 39χρονου στη χώρα μας επισπεύσθηκε μετά την απόφασή του να μην προσφύγει κατά του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, ο κατηγορούμενος εμμένει στην αθωότητά του.

«Είναι έτοιμος να απολογηθεί και να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας, ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικτής αυτής πράξης. Ας έχουμε υπομονή όλοι μας. Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ