Δολοφονία στην Ηλεία: Προφυλακίστηκε ο 82χρονος που σκότωσε 52χρονο για κτηματικές διαφορές

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 82χρονος που πυροβόλησε χθες και σκότωσε έναν 52χρονο με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές στην Ηλεία.  Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το θύμα -πατέρας τεσσάρων παιδιών- δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 82χρονο, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο για κάποια από τα ζώα του που μπήκαν στην ιδιοκτησία του δράστη.

Δολοφονία στην Ηλεία: Η ασήμαντη αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του, είχαν προκαλέσει φθορές στην ιδιοκτησία του δράστη και λίγα λεπτά αργότερα ο 82χρονος δράστης με την καραμπίνα ανά χείρας, πήγε στο χωράφι και λογομάχησε με τον 52χρονο.

Ο δράστης σήκωσε την καραμπίνα και αφού το θύμα είχε γυρίσει την πλάτη του για να φύγει, τον πυροβόλησε δυο φορές πισώπλατα από απόσταση σχεδόν τριών μέτρων.

Δολοφονία στην Ηλεία: Τα τελευταία λόγια του θύματος πριν τον πυροβολήσει πισώπλατα ο 80χρονος

Δολοφονία στην Ηλεία: Έπεσε νεκρός μπροστά μάτια του αδελφού του

Εμβρόντητος ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε πάει στο χωράφι νωρίτερα από όλους και είδε τον μικρότερο του αδελφό, να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του, παρά το αρχικό σοκ, επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη.

Εκείνος όμως, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και επιχείρησε να τον πυροβολήσει, όμως -ευτυχώς- δεν είχε αλλά φυσίγγια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ