Survivor All Star: Το «καρφί» της Μελίνας Μεταξά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Με άφησε πολύ εκτεθειμένη»

Με αφορμή την αποχώρησή της από το “Survivor All Star“, η Μελίνα Μεταξά έδωσε συνέντευξη στο “Πρωινό μας” και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Λοιπόν καταρχήν δεν ισχύει τίποτα σχεδόν απ’ όλα αυτά, με τον τρόπο που φάνηκε ότι γίνονταν. Λέγανε τα παιδιά μέσα απ’ το παιχνίδι ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Εγώ με τον Κωνσταντίνο όμως δεν είχαμε καμία επαφή. Μου πήγαινε κόντρα απ’ την αρχή, οπότε και εγώ δεν του έδινα σημασία. Είχα τον δρόμο μου και ήμουν μόνη μου στην ουσία!» είπε αρχικά.

Για να προσθέσει στη συνέχεια, ότι: «Οπότε λέγονταν πάρα πολλά πράγματα, ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε το ένα κορίτσι στο άλλο, οπότε γινόταν όλο αυτό το μπέρδεμα, το οποίο το ξεκινούσε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Με άφησε πάρα πολύ εκτεθειμένη θα έλεγα, γιατί εγώ έχω μία σχέση έξω απ’ το παιχνίδι, που είμαι εκεί, οπότε δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε άφησα να εννοηθεί κάτι. Οπότε από μόνοι τους, έβγαιναν και έλεγαν όλα αυτά τα διάφορα».

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με το ποια θα κοιμόταν δίπλα στον Κωνσταντίνο. Η Μελίνα Μεταξά εξήγησε πως: «Εκεί δεν ήταν για το ποια θα κοιμηθεί δίπλα του, ήταν ότι είχαμε συζητήσει σαν ομάδα και είπαμε ότι στην μισή καλύβα θα είναι οι μπλε και στην άλλη μισή οι κόκκινοι. Οπότε από εκεί ξεκίνησε όλο το θέμα και όχι από το ποια θα κοιμηθεί δίπλα του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ