Γιώργος Μουκίδης για Νότη Σφακιανάκη: «Το λιοντάρι θα έπρεπε να βγει από την σπηλιά του»

Συνέντευξη παραχώρησε στην “Super Κατερίνα” ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Νότη Σφακιανάκη.

«Η συνεργασία μου με τον Νότη Σφακιανάκη, ήταν όπως ένα ζευγάρι, ξεκίνησε με πάθος και καταλήξαμε στα δικαστήρια. Κάποια στιγμή του είχα απαγορέψει να τραγουδάει και τα τραγούδια μου, είχε γίνει κάτι, που εμένα με ενόχλησε πολύ. Με είχε ενοχλήσει που σε συναυλία του στο εξωτερικό, είχε κατηγορήσει τους Έλληνες πως είναι τεμπέληδες. Θύμωσα εγώ, εντάξει δεν ήταν σωστό και από την μεριά μου, αλλά δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου. Και κάποια στιγμή μιλήσαμε ξανά μέσω τρίτων πάλι, αλλά δεν έγινε ποτέ η πολυπόθητη επανασύνδεση. Έχω κάνει δύο φορές βήμα για να τον προσεγγίσω, αλλά δεν… Τώρα τι πιστεύει αυτός στο κεφάλι του και τι νομίζει δεν ξέρω. Άμα θέλει ας με πάρει τηλέφωνο» ανέφερε αρχικά ο συνθέτης.

Ενώ για το γεγονός πως έχει “εξαφανιστεί”, είπε: «Έχουμε κοινούς φίλους που δεν τον βρίσκουν, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Μαθαίνω ότι είναι καλά, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δηλαδή ξέρω ότι ζει, δεν έχει κάτι στην υγεία του, είναι μια χαρά, αλλά απ’ εκεί και πέρα δεν έχω φως. Ο Νότης Σφακιανάκης ανέκαθεν άλλαζε τηλέφωνα».

«Θα ήθελα να τα βάλλουμε όλα στην άκρη και να κάνουμε κάτι που θα είναι καλό και για τους δύο μας. Για εμένα θα είναι πολύ καλό, θα είναι και γι’ αυτόν πολύ καλό. Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι θα είναι πάρα πολύ καλό για τον κόσμο. Γιατί έχουμε αφήσει πάρα πολύ χώρο σε διάφορα σκουπίδια και βγαίνουν και κάνουν τους τραγουδιστές και νομίζω ότι το “λιοντάρι” θα έπρεπε να βγει από την σπηλιά του και να κάνει ένα θόρυβο παράξενο, να πάνε τα τραγουδιστάκια στην άκρη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ