Βαρβάρα Κίρκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Θέμη Αδαμαντίδη

Την πρώτη αντίδραση της Βαρβάρας Κίρκη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Θέμη Αδαμαντίδη, κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, έδειχνε να δυσανασχετεί με το τηλεοπτικό συνεργείο, αρνούμενη να απαντήσει στις ερωτήσεις και χτυπώντας επίμονα το θυροτηλέφωνο, προκειμένου να ανοίξει η πόρτα. Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια η Βαρβάρα Κίρκη είχε γυρισμένη τη πλάτη της, στη κάμερα.

«Δεν θα σου πω αν έχουμε χωρίσει. Τον Θέμη γιατί δεν τον παίρνετε τηλέφωνο; Δεν θα σου πω αν έχουμε χωρίσει. Όταν θα θελήσει κάποιος από τους δύο μας να μιλήσει, πιστεύω θα μιλήσει. Όχι δεν θα πω κάτι όμως. Δεν έχω μιλήσει με τον Αλέξη Κούγια, αλλά θα τον πάρω τηλέφωνο, θα τον πάρει ο δικηγόρος μου. Ευχαριστώ πολύ» αρκέστηκε να πει.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, είχε αναφέρει σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Το Πρωινό” τη Δευτέρα (19/6), πως: «Αυτή η υπόθεση έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή υπήρχε μια οξύτητα στις σχέσεις μεταξύ του κυρίου Αδαμαντίδη, τον οποίο εκπροσωπώ και της κυρίας Κίρκη. Μετά από λίγο τα βρήκαν μεταξύ τους, ήταν πάλι μαζί και είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση».

Προσθέτοντας ότι: «Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ό,τι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ