First Dates: «Είσαι λούμπεν, μυρίζει πτώμα» – Έξαλλο το Twitter με το ραντεβού της Γεωργίας και του Δημήτρη

Ένα κατά κοινή ομολογία αποτυχημένο ραντεβού είδαν χθες (20/6) οι τηλεθεατές του “First Dates” και οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν να περάσει ασχολίαστο.

Η Γεωργία και ο Δημήτρης φάνηκε από την αρχή πως δεν ταιριάζουν, με την 41χρονη να είναι καθ’ όλη την διάρκεια του ραντεβού, ιδιαίτερα αυστηρή και επικριτική προς τον 40χρονο υποψήφιο σύντροφό της. Ο Δημήτρης έδειχνε να έρχεται σε δύσκολη θέση, με την στάση της, όμως εκείνη διασκέδαζε με αυτά που του έλεγε.

«Γενικά τι κάνεις στη ζωή σου τόσα χρόνια; Το επάγγελμά σου τώρα το αγαπάς; Τι το αγαπάς, τώρα το ξεκίνησες, πότε πρόλαβες να το αγαπήσεις; Αυτό κρύβει μία μοιρολατρία, ότι δεν είχαμε κάτι καλύτερο να γίνει, άρα ας το αποδεχθούμε» σημειώνει η Γεωργία στην αρχή του ραντεβού τους, δείχνοντας πως μάλλον δεν έχει σχηματίσει καλή εντύπωση για τον Δημήτρη.

Ενώ λίγο αργότερα του έκανε ξεκάθαρη την αρνητική εντύπωση που έχει για εκείνον, με ένα θεατρικό έργο του Μπέκετ: «Μιας και είσαι της τέχνης το «Περιμένοντας τον Γκοντώ» το έχεις δει; Το θεατρικό του Μπέκετ; Έπρεπε να θυμάσαι όμως την όλη διαδικασία. Κι εσύ κάτι περιμένεις, περιμένεις, τι περιμένεις; Τίποτα δεν περιμένεις. Κωλυσιεργείς, είμαστε στο λόμπι ακόμα. Είσαι λούμπεν». Προσθέτοντας στην προσωπική της συνέντευξη πως είναι: « Εντάξει σε κάποιους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής το να είσαι λίγο… λαός. Είναι λίγο, πολύ λαϊκός».

«Μυρίζω λουλούδι, εσύ μπορεί να μυρίζεις νεκρό πτώμα. Το παράκανα που τον είπα πτώμα, αλλά αυτό στην ουσία εξέπεμπε και όλη του η ενέργεια. Είναι λίγο πτώμα» τόνισε στη συνέχεια η 41χρονη.

Ο Δημήτρης μάλιστα στο τέλος έδειξε την δυσανασχέτησή του δηλώνοντας στην κάμερα ότι: «Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχα βγει ποτέ ραντεβού».

Απευθυνόμενος προς την Γεωργία στο τέλος, ο εμφανώς εκνευρισμένος Δημήτρης λέει: «Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, που λέει ο λόγος και εύχομαι να μην τα ξαναπούμε».

Οι χρήστες του Twitter που παρακολουθούν φανατικά την εκπομπή έγιναν έξαλλοι με την στάση της Γεωργίας και δεν το έκρυψαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ