Δολοφονία στην Χαλκίδα: Με το μαχαίρι καρφωμένο στην ωμοπλάτη εντοπίστηκε ο 42χρονος – Σκηνές τρόμου στη μέση του δρόμου

Με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη και γεμάτος αίματα βρέθηκε ο 42χρονος άνδρας που τον σκότωσε η 38χρονη σύντροφός του στην Χαλκίδα. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και κοντά στο 4ο Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 8 το πρωί οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ευβοίας έλαβαν τηλεφωνική κλήση από γυναίκα ότι κάτω από το σπίτι της εκτυλίσσεται αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Άλλη μία κλήση έγινε έπειτα από 5 λεπτά από την σύζυγο του θύματος, η οποία ενημέρωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της να μαχαιρώνουν τον άνδρα της. Την Αστυνομία ενημέρωσε και άλλος ένας περίοικος.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον 42χρονο αιμόφυρτο στον δρόμο και με το μαχαίρι στην ωμοπλάτη του. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο γιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατό του.

Κοντά στο άψυχο σώμα του άνδρα ήταν και η 38χρονη, η οποία δεν έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος και μάλιστα είχε αίματα στα ρούχα της. Προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Εκεί όπου έγινε το περιστατικό, βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος και έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και άλλο μαχαίρι που έφερε καστανέρυθρες κηλίδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΑΤ Χαλκίδας οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος, η οποία εξετάζεται σχετικά με την υπόθεση.

Ο παράνομος δεσμός με την 38χρονη και ο καβγάς πριν από το έγκλημα

Ο 42χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου με τέσσερις μαχαιριές, είχε παράνομο δεσμό με την 38χρονη που φέρεται να είναι η δράστις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 42χρονος που ήταν ξυλουργός, βγήκε από το σπίτι του νωρίς το πρωί του Σαββάτου για να πάει στη δουλειά του. Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, εμφανίστηκε η 38χρονη και άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα. Τότε εκείνη άρχισε να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου.

Η σύζυγος του 42χρονου άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο μπαλκόνι. Έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είχε ανακαλύψει τον παράνομο δεσμό του συζύγου της, καθώς τον παρακολούθησε και τους είδε μαζί. Ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα του γνωρίζει τι συμβαίνει, θέλησε να δώσει τέλος στη σχέση του με την 38χρονη. Ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί την απόφασή του και την απόρριψη και έτσι έφτασε στο έγκλημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ