Δολοφονία στη Λάρισα: Παραμένει άφαντος ο σύντροφος της 35χρονης—Οι τελευταίες πληροφορίες

Άφαντος παραμένει ο σύντροφος της 35χρονης Ιωάννας η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της, στην οδό Παπαναστασίου, στη Λάρισα. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η άτυχη 35χρονη βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα πάνω σε ένα στρώμα στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση του Χρήστου Κραβαρίτη, έφερε «εμπιεσματικό κάταγμα δεξιά κροταφοβρεγματικά της κεφαλής μετ’ αποκαλύψεως του εγκεφαλικού παρεγχύματος, από θλων και αμβλύ όργανο, ενώ κειτόταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα».

Η 35χρονη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, onlarissa.gr, είχε προβεί σε καταγγελία του 27χρονου συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στη Λάρισα.

Προσπάθησε να το… σκάσει στο εξωτερικό

Ο 27χρονος σύντροφός της με καταγωγή από το Πακιστάν, είναι ο φερόμενος γυναικοκτόνος της 35χρονης τον οποίο οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν.

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, ο 27χρονος είχε επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα από την Ειδομένη προς τη Βόρεια Μακεδονία μαζί με μία ομάδα αλλοδαπών, όμως, τον σταμάτησαν καθώς διαπίστωσαν ότι θα έπρεπε να εμφανίζεται δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τού είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Λάρισα- νεκρή 35χρονη

Στο μεταξύ όμως, τότε δεν είχε γίνει γνωστή ακόμα η δολοφονία της 35χρονης συντρόφου του.

Οι αστυνομικοί έχουν δώσει τα στοιχεία του και σήμα και σε γειτονικές χώρες στην περίπτωση που κατάφερε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ