Δολοφονία 46χρονης Κουβανής τρανς: «Σαρώνουν» τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί

Τον δράστη ή τους δράστες της άγριας δολοφονίας της 46χρονης τρανς κουβανικής καταγωγής που βρέθηκε νεκρή μέσα στα αίματα το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα, αναζητούν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη στην διάθεσή τους πολλά βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης Άννας Ιβάνκοβα και πλέον βρίσκονται στη διαδικασία της «σάρωσης» του υλικού, σε μία προσπάθεια να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας.

Μάλιστα, έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν, έστω και συγκρατημένα, την αισιοδοξία τους ότι θα βρουν κάποια άκρη μέσα από την ανάλυση των βίντεο. Θεωρούν, δηλαδή, πως θα σταθούν τυχεροί και θα εντοπίσουν σημαντικά στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, ως εκ τούτου συμπεραίνουν ότι η Άννα πιθανόν γνώριζε τον δράστη ή με κάποιον τρόπο του επέτρεψε να μπει στο σπίτι της. Στο πλαίσιο των ερευνών λαμβάνουν και μαρτυρικές καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν τους ανθρώπους με ποιους συναντήθηκε η 46χρονη, το τελευταίο διάστημα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος της γνωστής ακτιβίστριας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ήταν μαρτυρικός και επήλθε από αιμορραγία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο δολοφόνος της κατάφερε 10 χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, το κεφάλι και το στήθος της. Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι το όπλο της δολοφονίας δεν είναι μαχαίρι, αλλά κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν ψαλίδι ή κάποιο κομμάτι από γυαλί. Ο θάνατος της 46χρονης προσδιορίζεται χρονικά 8 με 14 ώρες νωρίτερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη είχε αμυχές στην πλάτη της, που πιθανώς προέρχονται από χτυπήματα με μαστίγιο. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της και βασανίστηκε.

Κουβανή τρανσέξουαλ

Γεμάτο αίματα το σπίτι της

Η 46χρονη Άννα Ιβάνκοβα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της, το απόγευμα της Δευτέρας . Η σπιτονοικοκυρά της, που ήθελε να εισπράξει το ενοίκιο, την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Ωστόσο, επειδή η 46χρονη Άννα ήταν πάντα τυπική στις πληρωμές, η σπιτονοικοκυρά ανησύχησε.

Μετέβη στο διαμέρισμα και αφού κανείς δεν απαντούσε στην πόρτα, άνοιξε με τα δεύτερα κλειδιά. Εντόπισε την 46χρονη τρανς γυμνή, μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το διαμέρισμα της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα είναι γεμάτο αίματα.

Σε όλα τα δωμάτια, από την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι μέχρι το μπάνιο, υπάρχει αίμα.

τρανς Κουβανή δολοφονία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ