Γκουίνεθ Πάλτροου: Η φωτογραφία που προκάλεσε τρόμο στους θαυμαστές της – «Η ζημιά που έχει υποστεί από τον ήλιο είναι φρικτή»

Σάλο προκάλεσαν στο Διαδίκτυο, οι φωτογραφίες της Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία εμφανίστηκε τόπλες στο πλευρό του συζύγου της, με το κοινό να μένει εμβρόντητο από τα σημάδια του ήλιου στο στήθος της ηθοποιού. Τα σχόλια έγιναν ακόμα πιο έντονα, όταν η Daily Mail δημοσίευσε και παλαιότερη φωτογραφία, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει ξαπλωμένη δίπλα σε μία επιχειρηματία, αλλά το στήθος της είναι κατακόκκινο από τον ήλιο και το χρώμα του δέρματος στην περιοχή, είναι κόκκινο, ενώ πιο δίπλα είναι εμφανές το λευκό χρώμα της επιδερμίδας της.

Οι θαυμαστές της Πάλτροου, την κατακεραύνωσαν γράφοντας ότι είναι «φρικτές βλάβες από τον ήλιο», οι κοκκινίλες που φαίνονται. Η 50χρονη ιδρύτρια του Goop μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια σειρά από στιγμιότυπα από τις οικογενειακές της διακοπές, ωστόσο μια από τις φωτογραφίες τράβηξε τα βλέμματα των ακολούθων της για όλους τους λάθος λόγους.
Στην selfie, η Γκουίνεθ Πάλτροου πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της Μπραντ Φάλσουκ, 52 ετών. Η ηθοποιός που θεωρείται γκουρού της υγείας ήθελε προφανώς να μοιραστεί ένα γλυκό στιγμιότυπο, οι θαυμαστές της όμως χαρακτήρισαν τη φωτογραφία «μεγάλη διαφήμιση για τα αντηλιακά», γράφοντας ότι τους προκάλεσε σοκ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί ο ήλιος, παρά το γεγονός ότι η Πάλτροου είναι γνωστή ως γκουρού της υγείας.

Τα σχόλια

Η φωτογραφία της προκάλεσε σοβαρή ανησυχία, καθώς οι οπαδοί της κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων, διερωτώμενοι γιατί η «βασίλισσα της αφίσας για μια αυτοκρατορία υγείας και ευεξίας»” έχει τέτοια «σοβαρή βλάβη από τον ήλιο», όπως γράφει η Daily Mail. Tο στιγμιότυπο έδειχνε τη γκουρού του Goop να φοράει μόνο τα γυαλιά ηλίου της, καθώς απολάμβανε τον ήλιο δίπλα στον τηλεοπτικό παραγωγό και σύζυγό της. Η ίδια πάντως φρόντισε να κρύψει τα επίμαχα σημεία του στήθους της, βάζοντας το χέρι της επάνω τους.

Οι θαυμαστές έσπευσαν στα σχόλια για να εκφράσουν το σοκ τους από την ζημιά που προκάλεσε ο ήλιος στο στήθος της. Ένα άτομο σχολίασε: «Αυτή η πρώτη φωτογραφία είναι μια εξαιρετική διαφήμιση για αντηλιακό». Ένας άλλος χρήστης είπε: «Η ζημιά που έχει υποστεί από τον ήλιο είναι φρικτή».

«Δεν μου κολλάει. Η βασίλισσα-αφίσα μιας αυτοκρατορίας υγείας και ευεξίας να έχει δέρμα τόσο άσχημα κατεστραμμένο από τον ήλιο», έγραψε κάποιος άλλος. Κάποιος άλλος σχολίασε: «Τόση μεγάλη ζημιά από τον ήλιο».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Για κάποια που προωθεί την υγιεινή ζωή, μην νομίζετε ότι όλος αυτός ο ήλιος φαίνεται τόσο καλά στο δέρμα σας. Ασφαλές μαύρισμα». «Όλη αυτή η φασαρία για τη φροντίδα του δέρματος και μετά το δέρμα καταστρέφεται από τον ήλιο. Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά!» σχολίασε κάποιος άλλος. Κάποιος άλλος σχολίασε: «Όσο συνειδητοποιημένη είσαι ως προς την υγεία σου, εκπλήσσομαι που ξαπλώνεις στον ήλιο όπως κάνεις».  «Αηδία – σε παρακαλώ, σε παρακαλώ να φοράς αντηλιακό G. Έχεις ήδη πολλές βλάβες από τον ήλιο», είπε κάποιος άλλος. Ένας άλλος έγραψε: «Καλύτερα να προσέχεις το δέρμα σου Gwyneth!» Αν και το Goop δεν έχει δικό του αντηλιακό προϊόν, η ιστοσελίδα πουλάει πολλά αντηλιακά. Η φωτογραφία, η οποία κοινοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου, δεν ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία οι οπαδοί της Πάλτροου εξέφρασαν την ανησυχία τους για το δέρμα της.


Τον Μάιο, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από εκδήλωση στην  οποία τιμούσε άλλες γυναίκες επιχειρηματίες, ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που επικεντρώθηκαν στο στήθος της Γκουίνεθ. και τότε την παρακαλούσαν να «φύγει από τον ήλιο», όπως γράφει η Daily Mail.

Το βίντεο για την Vogue

Στο παρελθόν, η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε κατηγορηθεί για την εφαρμογή του αντηλιακού της, όταν μοιράστηκε την τεχνική της σε ένα βίντεο ομορφιάς για τη Vogue.  Δερματολόγοι και αισθητικοί την κατηγόρησαν αφού αποκάλυψε ότι βάζει αντηλιακό μόνο στη «μύτη της και στην περιοχή όπου χτυπάει πραγματικά ο ήλιος», ενώ περιέγραφε λεπτομερώς την καθημερινή ρουτίνα υγείας και ευεξίας της για το κανάλι του περιοδικού στο YouTube.

Η γκουρού της υγείας παραδέχτηκε ότι «δεν χρησιμοποιεί το αντηλιακό από την κορυφή ως τα νύχια», εξηγώντας: «Μου αρέσει να βάζω λίγο στη μύτη μου και στην περιοχή όπου χτυπάει πραγματικά ο ήλιος», έλεγε ενώ ταμπονάριζε το προϊόν στη μύτη και στα ζυγωματικά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ