Τροχαίο στην Αταλάντη: Μηχανή συγκρούστηκε με αγριογούρουνο – Στο νοσοκομείο ο 37χρονος οδηγός – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αταλάντη, όπου μηχανή συγκρούστηκε με αγριογούρουνο το πρωί της Τρίτης (11/7). Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η μηχανή του 37χρονου οδηγού διαλύθηκε, ενώ το κράνος φαίνεται να του έσωσε τη ζωή.

Η σύγκρουση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν σφοδρή με το αγριογούρουνο να πετάγεται μπροστά στον οδηγό και να του κλείνει το δρόμο στην ε.ο. Αταλάντης – Κυπαρισσίου.

Το κράνος του έσωσε τη ζωή

Ειδικότερα, το τοπικό μέσο αναφέρει ότι ο 37χρονος πήγαινε λίγο πριν τις 8 στη δουλειά του, όταν ένα κοπάδι από αγριογούρουνα του έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα από αυτά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί πολλά μέτρα στον αέρα και μακριά από το σημείο και φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα από την πτώση. Ευτυχώς φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο η μηχανή καταστράφηκε, ενώ το ζώο σκοτώθηκε επί τόπου.

Ο 37χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ