Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο δραστών – Πώς προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνονται ο 39χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον φίλο του και φερόμενο συνεργό του, να οδηγούν ένα αυτοκίνητο μεταφέροντας ένα στρώμα, μετά την δολοφονία.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του 39χρονου – 45 δικογραφίες εις βάρος του

Στο νέο βίντεο που παρουσιάζει το Mega, η ώρα είναι 06:20 το πρωί στις 02/01. Το στρώμα είναι εκείνο που φέρεται να σκότωσαν την 41χρονη Γεωργία. Το πέταξαν και το αντικατέστησαν ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές.

Η στιγμή που μεταφέρεται το πτώμα της άτυχης Γεωργίας σε μπαούλο

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Mega φαίνεται ο σύντροφος της Γεωργίας να κατεβαίνει μόνος του από την κατοικία στις 00:00 το βράδυ και ένα λεπτό μετά συναντά τον συνεργό τους και μένουν πάνω για 16 λεπτά πριν ξανακατέβουν.

Αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Στις 01:45, οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης, μετά την στυγερή δολοφονία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ