Δολοφονία 23χρονου: Αποκαλυπτική η κατάθεση των φίλων του για τον δράστη και την αιτία του καβγά

Έναν Αλβανό αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ ως ύποπτο για την δολοφονία του 23χρονου, ο οποίος άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στα επείγοντα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Δολοφονία 23χρονου: Προσήχθησαν δύο φίλοι του που τον εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο – Ποιον υπέδειξαν ως δράστη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν οι αστυνομικοί, ο δράστης είναι ένας άνδρας ομοεθνής του 23χρονου. Οι φίλοι του θύματος υπέδειξαν τον συγκεκριμένο άνδρα στις καταθέσεις τους ως τον δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι φίλοι του 23χρονου αποκάλυψαν ότι το θύμα και ο φερόμενος δράστης διαπληκτίστηκαν έντονα. Τότε ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και κατάφερε δύο χτυπήματα στην ωμοπλάτη του 23χρονου. Η αιτία για τον καβγά ανάμεσα στους δύο άνδρες φέρεται να είναι μία γυναίκα.

Δολοφονία 23χρονου: Τον άφησαν αιμόφυρτο στον Ευαγγελισμό – Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι φίλοι του 23χρονου βρίσκονταν μαζί του την ώρα της συμπλοκής και στη συνέχεια τον μετέφεραν στον «Ευαγγελισμό». Όταν κατάλαβαν ότι κινδύνευε η ζωή του οι φίλοι του εξαφανίστηκαν και εντοπίστηκαν μερικές ώρες αργότερα από την αστυνομία. Έδωσαν κατάθεση και φέρονται να είπαν ότι η συμπλοκή έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 23χρονος κατέληξε την ώρα που οι γιατροί ετοιμάζονταν να τον χειρουργήσουν. Έτσι στις 05:20 τα ξημερώματα γιατρός του Ευαγγελισμού τηλεφώνησε στην αστυνομία και ενημέρωσε ότι ένας νεαρός άνδρας έχασε την ζωή του μετά από μαχαίρωμα.

Νεκρός 23χρονος που μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό – Είχε δεχθεί τουλάχιστον δύο μαχαιριές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ