Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Αυτός είναι ο 21χρονος που αναζητούν οι Αρχές

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του 21χρονου συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, στο Περιστέρι

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, μέχρι στιγμής ο 21χρονος πακιστανικής καταγωγής παραμένει άφαντος. Το Mega μετέδωσε μία φωτογραφία του νεαρού, που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του κοριτσιού. Το μικρό του είναι Ασάν, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 2001, έχει ύψος 1,68 και κατάγεται από το Πακιστάν.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε και νέες πληροφορίες σχετικά με ένα αιματηρό επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο 21χρονος, την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε βγει για διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι όπου συνέβη ένα επεισόδιο, κατά το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά ο 21χρονος. Μάλιστα, τότε, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει υπέρ του στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, λέγοντας ότι είχε δεχτεί επίθεση από ομάδα Ρομά.

Πάντως, οι καβγάδες του ζευγαριού φαίνεται να ήταν συχνοί και η Νικολέτα εμφανιζόταν αποφασισμένη να τον χωρίσει. Το άτυχο κορίτσι, που επί επτά λεπτά πάλευε για την ζωή της, χωρίς να τα καταφέρει, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στο παρελθόν σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες ο πατέρας της. Είπε συγκεκριμένα, ότι στην ηλικία των 11 ετών είχε κακοποιηθεί από τρεις άνδρες στο χωριό τους στην Βέροια. Οι δράστες συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν, ενώ η Νικολέτα και οι δικοί της μετακόμισαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 11 από τους οικείους της. Αυτές τις ώρες φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε ο σύντροφός της για να εξαφανιστεί.

Στο κινητό της 17χρονης βρήκαν μηνύματα απειλητικού περιεχομένου που φέρεται να είχε στείλει ο 21χρονος. Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να τον εντοπίσουν και από το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου, σε μία προσπάθεια να φτιάξουν το δρομολόγιο διαφυγής του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει συλληφθεί, δεν αποκλείεται να εμπλέκεται με διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

«Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» – Τι λέει η μητέρα της Νικολέτας

Η Νικολέτα δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της  και πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε υποστηρίζει η μητέρα της άτυχης 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέτας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει.  Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της  τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί.  Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόνταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 21χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της.

Αυτό προκύπτει από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και άρχισαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της.

Τότε ο 22χρονος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά. Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν ότι υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες τις τελευταίες ημέρες ανάμεσά τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ