Διόνυσος: Χειροπέδες σε 40χρονη που έκλεψε τα κοσμήματα ηλικιωμένης

Μία 40χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ το μεσημέρι της 4ης Μαρτίου, στον Διόνυσο, κατηγορούμενη για κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν από την σύλληψή της, η κατηγορούμενη είχε αφαιρέσει κοσμήματα από το σπίτι μίας ηλικιωμένης γυναίκας στον Διόνυσο, με την μέθοδο της απασχόλησης, και στη συνέχεια αποχώρησε με το αυτοκίνητό της.

Όταν η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι τα κοσμήματά της είχαν εξαφανιστεί, κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 40χρονη μαζί με έναν 17χρονο. Σε έλεγχο που διενήργησαν στο αυτοκίνητο, εντόπισαν τα κοσμήματα.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 17χρονος δεν είχε εκδώσει αστυνομική ταυτότητα. Και οι δυο τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύλληψη 46χρονου για απόπειρα κλοπής στην Αρτέμιδα

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν 46χρονο για απόπειρα κλοπής, το πρωί της 5ης Μαρτίου στην Αρτέμιδα.

Το πρωινό εκείνης της ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να διαρρήξει σπίτι στην περιοχή της Αρτέμιδας και έγινε αντιληπτός από τον ένοικο της οικίας, ο οποίος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έρευνες και εντόπισαν τον 46χρονο στην αυλή του σπιτιού, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Σπάτων-Αρτέμιδας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Χειροπέδες σε 39χρονο φυγόποινο

Έναν 39χρονο φυγόποινο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ το απόγευμα της 4ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία είχε καταδικαστεί με συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ