Δίνει τη λουξ «μπέμπα» για τις… δύο κούκλες

Δίνει τη λουξ «μπέμπα» για τις… δύο κούκλες

Έχουν δει πολλά ευτράπελα τα μάτια μας σε αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων, αλλά αγγελία όπως αυτή που έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες ημέρες σε δημοφιλή ιστοσελίδα αγοραπωλησίας μηχανοκίνητων και αναδίδει… kinky άρωμα, σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί!

Ένας νέος και ερωτοχτυπημένος άντρας, ο Αναστάσης, πουλάει την πολυτελή BMW του, όχι επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, την ακριβή συντήρηση, τους φόρους και τη βενζίνη, αλλά προκειμένου –όπως υποστηρίζει- να μπορέσει να αγοράσει ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί τα… ερωτικά πάθη του. Και αυτά δεν είναι άλλα από δύο πανέμορφα κορίτσια, συζούν εδώ και λίγο καιρό μαζί του και μοιράζονται τα πάντα!

Ο Αναστάσης ζει το όνειρό του στην αγκαλιά των δύο γυναικών και κατά συνέπεια δεν… χωράει πλέον στη Ζ4, με αποτέλεσμα να μην τη χρειάζεται!

«Το πουλάω για να ζήσω το όνειρο κάθε άντρα, να είμαι μαζί με δύο γυναίκες ταυτόχρονα!» αναφέρει. Έτσι, τι να κάνει ο άνθρωπος; Με πόνο ψυχής περιγράφει τη συγκινητική ιστορία του και βγάζει το αυτοκίνητό του προς πώληση, αντί του ποσού των 11.000 ευρώ (τιμή συζητήσιμη).

Μάλιστα στην αγγελία που έχει αναρτηθεί από τις 29 Αυγούστου στο σάιτ car.gr και έχει ήδη χιλιάδες κλικ, υπάρχουν και δεκάδες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, το οποίο παρουσιάζουν και πλένουν οι δύο αγαπημένες του, φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από Espresso:

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ