Δήμος Αθηναίων: Κυριακάτικη επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης στον Βοτανικό

Με ένταση και μεθοδικότητα συνεχίζονται εδώ και δέκα μήνες, οι κυριακάτικες «εκστρατείες» καθαριότητας από τον Δήμο Αθηναίων, αφήνοντας σταδιακά το θετικό τους αποτύπωμα στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης με στόχο να βελτιώνεται διαρκώς η καθημερινότητα των πολιτών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης βρέθηκαν στην περιοχή του Βοτανικού και από τις 7 το πρωί ξεκίνησαν να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν σχολαστικά κάθε σημείο της περιοχής. Η μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης, καθαρισμού-απολύμανσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι με τη συνδρομή πολλών μικρών, μεσαίων και μεγάλων οχημάτων, ξεκίνησε από τους δρόμους της περιοχής και «απλώθηκε» στα πεζοδρόμια και σε άλλα σημεία.

«Η μεγάλη, συντονισμένη προσπάθεια για μια πιο καθαρή και νοικοκυρεμένη Αθήνα -στην οποία έχουν ενσωματωθεί οι κυριακάτικες δράσεις- θα ενταθεί με τακτικές και ακόμα πιο μεγάλες παρεμβάσεις καθαριότητας και απολύμανσης και στις 129 γειτονιές της πρωτεύουσας», σημειώνεται στην ανακοίνωση και γνωστοποιείται ότι η επόμενη κυριακάτικη δράση θα γίνει στη περιοχή του Αγίου Παύλου στην 1η Δημοτική Κοινότητα.Αναλυτικά, τα σημεία τα οποία «σαρώθηκαν» σήμερα στην 3η Δημοτική Κοινότητα:

ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΥΘΗΚΑΝ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ :

ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ, ΒΟΥΤΣΑΡΑ, ΑΓ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, ΕΔΕΣΣΗΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΓΙΩΤΗΣ (ΤΕΜΕΝΟΣ),ΚΟΡΥΤΣΑΣ, ΝΑΟΥΣΗΣ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ΑΓ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΠ ΠΑΤΣΗ, ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ.

ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΥΘΗΚΑΝ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ

ΕΛΑΙΩΝΟΣ, ΜΑΔΑΡΩΝ, ΑΙΓΑΙΟΥ, ΧΑΡΑΣ , ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΩΣ, ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ, ΖΥΡΝΟΒΟΥ, ΠΡΑΒΙΟΥ, ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ, ΠΗΝΕΙΟΥ, ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΕΔΕΣΣΗΣ, ΚΑΔΜΕΙΑΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΟΡΦΕΩΣ, ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ.

ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΥΘΗΚΑΝ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΘΡΟ:

ΣΠ. ΠΑΤΣΗ, ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ, ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ, ΚΑΔΜΕΙΑΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΥΔΝΑΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΕΔΕΣΣΗΣ, ΖΑΡΝΤΙΝΙΔΗ , ΑΓ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, ΛΑΓΚΑΔΑ,ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΑΙΜΟΥ, ΤΡΟΙΖΗΝΟΣ, ΑΓ ΜΑΡΚΕΛΛΗΣ, ΒΟΛΙΣΣΟΥ, ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ, ΑΓΓΙΣΤΗΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, Λ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , ΒΟΥΤΣΑΡΑ, ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ