Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τα «θολά» σημεία της 5ωρης κατάθεσής της

Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδελφής της Ρούλας, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που διεξάγεται στην υπόθεση θανάτων της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με το της Ίριδας, η ανακρίτρια στάθηκε σε «τρία θολά» σημεία της κατάθεσης της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία κράτησε πέντε ώρες. Συγκεκριμένα εστίασε στις αντιφάσεις που έχει υποπέσει για την ώρα θανάτου της Ίριδας.

Η αδελφή της κατηγορούμενης φέρεται να είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11.30 το πρωί. Μετά σε τηλεοπτική της συνέντευξη, άλλαξε την ώρα και την έκανε έντεκα παρά τέταρτο και στο τέλος ότι ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο στις 11.37 διότι με την αδελφή της έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Άλλο «θολό» σημείο αφορά τις φωτογραφίες που δείχνουν τα σημάδια στη μύτη και γύρω από το στόμα του βρέφους. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε για πρώτη φορά, πως αυτά τα σημάδια δεν τα είχε δει το προηγούμενο βράδυ και πως τα είδε το πρωί όταν έδινε τις πρώτες βοήθειες στο μωρό.

Επίσης, η ανακρίτρια στάθηκε αρκετά και στο πόση ώρα έλειψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το δωμάτιο το δικό της εκείνο το πρωί. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρχικά είχε πει ότι το μωρό έκλαψε γύρω στις επτά και μισή και πως η αδελφή της πετάχτηκε να το ηρεμήσει και επέστρεψε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σήμερα, σύμφωνα με το STAR, στην ανακρίτρια φέρεται να είπε πως δεν θυμάται πόση ώρα έμεινε η αδελφή της με τη μικρή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ