Δίκτυο τρομοκρατών: Συγκλονισμένος ραβίνος που επισκέπτεται το εστιατόριο που ήταν στόχος – «Δεν μπορώ να το πιστέψω…»

Περίπου 70-80 άτομα επισκέπτονται καθημερινά το εστιατόριο ισραηλινών συμφερόντων στο κέντρο της Αθήνας, όπου στον επάνω όροφο λειτουργεί και συναγωγή. Είναι το εστιατόριο που αποτελούσε στόχο του δικτύου τρομοκρατών, μέλη του οποίου ήταν οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί.

Δίκτυο τρομοκρατών: Ετοίμαζαν πολλαπλά χτυπήματα, είχαν στοχοποιήσει και πρόσωπα

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούνταν η ζωή μου» τόνισε στην ΕΡΤ1 ραβίνος που βρέθηκε το πρωί στο συγκεκριμένο εβραϊκό εστιατόριο – συναγωγή για να προσευχηθεί.

Όπως είπε, εκατοντάδες άτομα το επισκέπτονται, κάτι που δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας, σε περίπτωση που πραγματοποιούνταν το χτύπημα.

Δίκτυο τρομοκρατίας: Θα έπαιρναν 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό στο εβραϊκό εστιατόριο

Δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος με όσα αποκαλύφθηκαν, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στις ελληνικές Αρχές για τη σύλληψη των δύο Πακιστανών.

«Άνθρωποι σε όλον το κόσμο έχουν πληροφορηθεί τι συνέβη εδώ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνελήφθησαν από τις ελληνικές Αρχές με τη συνδρομή των Ισραηλινών αυτοί οι δύο φρικτοί άνθρωποι που ήθελαν να καταστρέψουν ανθρώπινες ζωές. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούταν η ζωή μου» είπε.

Δίκτυο τρομοκρατών: Ποια είναι η Δύναμη Κουντς που βρίσκεται πίσω από τους δύο Πακιστανούς

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ