Δίκτυο Τρομοκρατών: Αυτός είναι ο «στρατολόγος» στο Ιράν λένε δημοσιεύματα από το Ισραήλ

Τα στοιχεία του προσώπου που φέρεται να στρατολόγησε τον «καθοδηγητή» των δύο Πακιστανών συλληφθέντων για την υπόθεση τρομοκρατίας, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας πηγές από το Ισραήλ. 

Δίκτυο τρομοκρατών: Αυτός είναι ο «καθοδηγητής» στο Ιράν – Το προφίλ του στα social media και η εικονική δολοφονία

Σύμφωνα με τον Alpha, δημοσιεύματα από το Ισραήλ φέρνουν στο φως φωτογραφίες «του Πακιστανού στρατολόγου στο Ιράν».

Πρόκειται για 65χρονο Πακιστανό, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια με έδρα την πόλη Κομ του Ιράν δρα για για λογαριασμό των φρουρών της επανάστασης.

Δίκτυο τρομοκρατών: Ήθελαν να «χτυπήσουν» με εκρηκτικά σε Αθήνα ή Ζάκυνθο τα περασμένα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Ισραήλ, ο 65χρονος στρατολογεί άτομα για να εκτελέσουν τους στόχους που αυτός έχει επιλέξει στο εξωτερικό. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δίκτυο υπό την αιγίδα των φρουρών της επανάστασης προωθεί την τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο και κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής και του Καυκάσου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτό  έδρασαν και οι δύο πακιστανοί προφυλακισθέντες στην Ελλάδα με τον 65χρονο να φέρεται πως επέλεξε τον 30χρονο «Σάνι», ο οποίος συντόνιζε τον τρομοκρατικό πυρήνα στην Ελλάδα

Τρομοκρατικό δίκτυο: «Κι εγώ κάπου λογοδοτώ» – Τι έλεγε ο «καθοδηγητής» στο Ιράν στους δύο Πακιστανούς

Όπως τέλος αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στην πόλη Κομ του Ιράν εδρεύει κι ένα Πανεπιστήμιο θρησκευτικών σπουδών στο οποίο εκπαιδεύονται ακραίοι Σιιτές φοιτητές από όλο τον κόσμο. Μάλιστα οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει κυρώσεις στο συγκεκριμένο ίδρυμα και το χαρακτηρίζουν «εργοστάσιο παραγωγής τρομοκρατών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ