Δίκη Λιγνάδη: Νέα κόντρα Κούγια – Βλάχου

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Γιάννη Βλάχου με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Γιάννης Βλάχος: Ίσως ζητήσουμε να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών ένα από τα θύματα

Ο συνήγορος καταγγελλόντων στην υπόθεση της Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στη δίκη που διεξάγεται και εξήγησε γιατί σκέφτεται να ζητήσει να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών το 2ο από τα θύματα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του.

«Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, όχι όμως και η εξέταση των μαρτύρων, οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν το περιεχόμενο και της μήνυσης και της κατάθεσης του. Επειδή οι μάρτυρες του πρώτου θύματος είναι κάτοικοι εξωτερικού, δόθηκε η ευκαιρία από το δικαστήριο να εμφανιστούν στις 18 Απριλίου. Ενδιαμέσως από την 1η Απριλίου και για τις επόμενες δικασίμους θα αρχίσει να εξετάζεται η 2η κατηγορία βιασμού ανηλίκου», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Βλάχος.

Στο ερώτημα για το πότε θα εξεταστεί το 2ο θύμα το οποίο εκπροσωπεί ο κ. Βλάχος, απάντησε, «Περιμένουμε, είναι ένα θύμα το οποίο έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τη δημοσιότητα. Με έχει παρακαλέσει να διαφυλάξουμε όλοι οι παράγοντες – όσο περισσότερο γίνεται – την ιδιωτικότητα του. Αυτό μας βάζει και σε σκέψεις πιθανόν να ζητήσουμε – τουλάχιστον ως προς την εξέταση αυτού του θύματος- στο ακροατήριο να γίνει αυτή η διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών. Θα το δούμε, ακόμη δεν έχουμε φτάσει ως εκεί. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες ψυχικές αντοχές. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ορισμένα πράγματα δεν αντέχουν να τα επαναλαμβάνουνε, δεν αντέχουν να νιώθουνε να τους παρατηρούν να τους παρακολουθούνε. Πρέπει να σεβαστούμε την ευαισθησία των θυμάτων».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: Ο συγκεκριμένος δικηγόρος δεν ενδιαφέρεται για τις συνθήκες μιας δίκαιης δίκης

Σήμερα, για άλλη μια φορά, λες και δεν έχει άλλη εργασία, ο Γιάννης Βλάχος έκανε άλλη μια ζωντανή εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή κατά παράβαση του τεκμηρίου αθωότητάς και τη παντελή έλλειψη σεβασμού των εφτά Δικαστών, του κυρίου Εισαγγελέως και κυρίως του κατηγορουμένου, μόνο και μόνο για να εμφανιστεί στην τηλεόραση, υποστηρίζοντας απόψεις, οι οποίες είναι εντελώς αντίθετες με τα όσα υποστήριξε μέχρι σήμερα μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος δεν ενδιαφέρεται για τις συνθήκες μιας δίκαιης δίκης που μόνο μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου μπορεί να γίνει, αλλά εδώ και δεκατρείς μήνες εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά σε όλες τις πρωινές εκπομπές, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, και εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι οι παρουσιαστές των εκπομπών δεν είναι μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, για να αντιληφτούν ό,τι εκεί συμβαίνει, και έτσι άλλα συμβαίνουν εκεί και άλλα αυτός λέει στην τηλεόραση και δυστυχώς αυτή τη συμπεριφορά του ανέχονται παρουσιαστές που εξαρχής έχουν καταδικάσει παρανόμως τον κύριο Δημήτριο Λιγνάδη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πεπλανημένες εντυπώσεις στους Έλληνες πολίτες και να θίγεται η αρχή της ασφάλειας δικαίου και η εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Σήμερα εμφανίστηκε σε άλλη μια πρωινή εκπομπή και ξεχνώντας τι ζητούσε μέχρι την τελευταία δικάσιμο, θυμήθηκε, πιθανώς αφυπνιζόμενος από όσα συμβαίνουν στη δίκη Φιλιππίδη και τα εκεί υποβληθέντα αιτήματα, να ζητήσει η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τον τέταρτο εκ των φερομένων βιασθέντων, τον ηλικίας σαράντα και πλέον ετών πελάτη του, ο οποίος μάλιστα έχει και ιδιαίτερα βεβαρυμμένο παρελθόν.

Διερωτώμεθα, ο κύριος Γιάννης Βλάχος δεν ήταν ο δικηγόρος που στην τελευταία δικάσιμο διαμαρτυρόταν, γιατί η δίκη δεν γίνεται με εντελώς ανοιχτές τις θύρες, και μάλιστα ούρλιαζε μέσα στο Δικαστήριο προσβάλλοντας και τους εφτά Δικαστές και τον κύριο Εισαγγελέα «ό,τι και να κάνουν, ό,τι απόφαση και να πάρουν, θα μπουν μέσα στην αίθουσα, θέλουν δε θέλουν οι δικαστές (!!!!), οργανώσεις προστασίας ομοφυλοφίλων και διάφορα παρατηρητήρια»; Τα ίδια δεν έλεγε και εκτός αιθούσης του Δικαστηρίου προς τους δημοσιογράφους;

Μήπως ο κατεξευτελισμός και η αποδειχθείσα πρωτοφανής αναξιοπιστία του πρώτου δήθεν βιασθέντος πελάτη του που άλλαξε τον χρόνο, τους μήνες και τον τόπο του δήθεν βιασμού (!!!!!!), του δήθεν φτωχού σωφρονιστικού υπαλλήλου της Σουηδίας που απεδείχθη στο Δικαστήριο ότι στην πραγματικότητα είναι ένας ανεπάγγελτος απατεώνας που ζει στο Ντουμπάι και στα πλέον ακριβότερα μέρη διακοπών του κόσμου κυκλοφορώντας με HUMMER των 200.000€, MERCEDES των 150.000€ και η καθημερινότητα του είναι μόνο γυμναστήρια και διακοπές και στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μήνες, κατοικώντας σε βίλες ή σε ακριβά διαμερίσματα στη Βούλα, για τα οποία πληρώνει ενοίκιο 3.000€ τον μήνα ή 80€ την ημέρα, χωρίς να εργάζεται, και τα οποία του βρίσκει η μητέρα του δήθεν μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση Τζεφ Ασημακοπούλου;

Αλήθεια αυτοί οι παρουσιαστές και καθημερινοί προστάτες των δικαιωμάτων του ανθρώπου που έχουν προκαταδικάσει τον Λιγνάδη εδώ και ένα χρόνο, έχουν πάθει αμνησία και δεν του υπενθυμίζουν τι έλεγε και ζητούσε πριν λίγες ημέρες; Τι φοβάται ο κύριος Βλάχος; Για ποια ταλαιπωρία των θυμάτων μιλάει, όταν ο καθένας από αυτούς έχει δώσει τουλάχιστον τρεις συνεντεύξεις, ο ένας μάλιστα μαζί με την συνήγορο του κυρία Κουρτέση;

Δυστυχώς για τον κύριο Βλάχο και τους ομοίους του, στο τέλος έρχεται η Δικαιοσύνη και διορθώνει τα πάντα και δυστυχώς γι’ αυτόν το ψέμα και η συκοφαντία έχουν πολύ κοντά ποδάρια.
Αυτές τις στοιχειώδεις ερωτήσεις που αναδεικνύουν την παράνομη για τον εντολέα μας συμπεριφορά του κυρίου Βλάχου, δεν μπορούν να τις θέσουν όσοι τον φιλοξενούν; Μόνο ό,τι είναι εις βάρος του κύριου Λιγνάδη, ερωτούν;

Αύριο, λόγω επαγγελματικής απασχολήσεως του κύριου Κούγια σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη, το γραφείο μας με δελτίο τύπου θα καταγγείλει την παράνομη συμπεριφορά όλων όσων παραποίησαν τα στοιχεία με τις φωτογραφίες των δήθεν σαράντα και πλέον ανήλικων, αλλά και άλλαξαν τους δήθεν διαλόγους, αποκόπτοντας φράσεις που άλλαζαν εντελώς το νόημα των αληθινών συζητήσεων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ