ΔΕΘ: Πρόκληση Κασιδιάρη με ομιλία σε συγκέντρωση μέσα από τη φυλακή

Μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να είναι μέσα στη φυλακή, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να προκαλεί εκ νέου, διοργανώνοντας και καλώντας σε συγκέντρωση για τη ΔΕΘ.

Μάλιστα όπως αναφέρει σε ανάρτηση στα social media θα είναι και κεντρικός ομιλητής.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κάνει ομιλία, ενώ βρίσκεται στις φυλακές.

Την πρώτη φορά είχε διαταχθεί σχετική έρευνα, αλλά από ότι φαίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν βρίσκει κάποιο εμπόδιο στο να το επαναλάβει.

“Άπαντες παρόντες το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη, όπου θα είμαι κεντρικός ομιλητής. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο”.

Κασιδιάρης ΔΕΘ

Φυσικά, οι οπαδοί του φρόντισαν να ρίξουν και φυλλάδια στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ο συντονισμός συγκεντρώσεων οπαδών του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τον ίδιο τον καταδικασθέντα μέσα από τη φυλακή, είχε προκαλέσει ξανά τις έντονες αντιδράσεις τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Παρέμβαση Νικολάου για την ομιλία Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε μιλήσει… μέσω τηλεφώνου σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οπαδοί του, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, στην οδό Αθηνάς.

Μάλιστα, ακουγόταν σε πλατεία μέσω μικροφωνικών εγκαταστάσεων που είχαν τοποθετηθεί.

Διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα, ότι όντως ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε μέσα από τις φυλακές Δομοκού, χρησιμοποιώντας το κοινόχρηστο τηλέφωνο.

Η Σοφία Νικολάου με έγγραφό της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζήτησε να αξιολογηθούν ποινικά οι δραστηριότητες του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ με δεύτερο έγγραφο που απέστειλε προς τις φυλακές Δομοκού, ζήτησε εξηγήσεις για το κατά πόσο το πρώην «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου τηρεί τις διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα όσον αφορά στο κομμάτι που έχει να κάνει με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ