Χαμός στην Πετρούπολη: Παράγοντες τοπικής ομάδας πλάκωσαν στο ξύλο προπονητή αντίπαλης ομάδας

Χαμός επικράτησε στην Πετρούπολη όταν παράγοντες μιας τοπικής ομάδας μπούκαραν σε γήπεδο και χτύπησαν άγρια τον προπονητή αντίπαλης ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο πρόεδρος της ομάδας «Αναγέννηση Πετρούπολης» μαζί με άλλους τρεις παράγοντες και 15 ακόμη άτομα, «μπούκαραν» το απόγευμα της Πέμπτης 16/3 στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Αλκυών” όπου είχε προπόνηση η αντίπαλη ομάδα «Ειρήνη Πετρούπολης” και επιτέθηκαν στον 31χρονο προπονητή.

Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα, τράπηκαν σε φυγή.

Σε βάρος όλων των δραστών σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α Πετρούπολης δικογραφία για παράβαση του «Νόμου περί Αθλητικής Βίας» και «Απλές Σωματικές Βλάβες».

Η ομάδα της “Αναγέννησης”, διαψεύδει το περιστατικό με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το αθλητικό σωματείο, με σημερινή ανακοίνωσή του, διευκρινίζει ότι:

«Το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» και ο Πρόεδρος αυτού δεν προέβη σε καμίας μορφής αξιόποινη ενέργεια, ούτε χτύπησε κανέναν, ούτε κανείς παράγοντας του αθλητικού σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε αξιόποινες πράξεις ή ενέργειες σωματικής βλάβης. Το σωματείο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» και η διοίκηση αυτού δεν εμπλέκονται και δεν έχουν καμία σχέση με επεισόδια βίας ή άλλως αξιόποινων ενεργειών, , την Παρασκευή 17.3.2023 και ώρα: 10:51. Στον χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου “Αλκυών» πράγματι συνέβησαν επεισόδια, για τα οποία έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές, σε καμία περίπτωση, όμως, ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», ούτε κανείς από την διοίκηση του σωματείου εμπλέκεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο σε αξιόποινες πράξεις ή ενέργειες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ