Χαμός σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Μπουνιές και κλωτσιές με αφορμή την μάσκα για τον κορονοϊό—ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του οδηγού και ενός επιβάτη με αφορμή την προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό, σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 24. Ο οδηγός δέχτηκε επίθεση από έναν επιβάτη, επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα.

Ο επιβάτης διακρίνεται κάποια στιγμή να κρατάει απειλητικά ένα μπουκάλι, ενώ στη έγινε και συμπλοκή σώμα με σώμα, με κλωτσιές και μπουνιές.

Οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν έντρομοι τα όσα συνέβαιναν, ζητώντας να ανοίξουν οι πόρτες για να κατέβουν. Ένας από τους επιβάτες τράβηξε το βίντεο διάρκειας περίπου 2 λεπτών.

Λίγο αργότερα όταν οι τόνοι έπεσαν, το λεωφορείο συνέχισε τη διαδρομή του και ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου κατέβηκε στην επόμενη στάση, χωρίς να συλληφθεί.

Όπως αναφέρει το Mega, που μετέδωσε το σχετικό βίντεο, οι αστυνομικοί αναλύουν τις εικόνες για να φτάσουν στα ίχνη του άνδρα που προκάλεσε το επεισόδιο.

Συνάδελφοι του οδηγού τονίζουν πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντούν ανάλογες δυσκολίες που βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ