Χαλκιδική: Δάγκωσε αστυνομικό όταν πήγε να της «κόψει» κλήση – «Ήταν αντίδραση της στιγμής»

Καταδικάστηκε μία 65χρονη γυναίκα για επίθεση σε βάρος ενός αστυνομικού, τον οποίο, μάλιστα, δεν δίστασε να δαγκώσει στο χέρι όταν πήγε να της «κόψει» κλήση για παράνομο παρκάρισμα, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου καταδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών, με 3ετή αναστολή, για σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση).

Κατά την απολογία της στο δικαστήριο, η ίδια παραδέχτηκε ότι δάγκωσε τον αστυνομικό και υποστήριξε ότι «ήταν αντίδραση της στιγμής». Δίνοντας την δική της εκδοχή, υποστήριξε ότι προσπάθησε να σταθμεύσει κανονικά το αυτοκίνητό της για να κάνει μία δουλειά. «Τότε άκουσα μία κόρνα, ήταν δύο αστυνομικοί […] έκανα να φύγω, αλλά αναίτια ο ένας αστυνομικός με έπιασε από το μπράτσο και πήγε να πάρει τα κλειδιά», περιέγραψε η 65χρονη στο δικαστήριο.

Προηγουμένως, ο αστυνομικός, με βαθμό αστυφύλακα, κατέθεσε ότι η γυναίκα έκλεινε τον δρόμο και παρά τις συστάσεις που της έγιναν αρνήθηκε να αποχωρήσει. «Όταν της ανακοινώσαμε ότι θα βεβαιώσουμε τροχονομική παράβαση, άναψε την μηχανή του αυτοκινήτου και επιχείρησε να φύγει. Βρέθηκα δίπλα της και άρχισε να με χτυπάει με γροθιές. Προσπάθησα να προστατευτώ και τότε δάγκωσε το δάχτυλο του αριστερού χεριού», σημείωσε ο αστυνομικός. Όπως είπε, μετά την επίθεση που δέχτηκε απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και χρειάστηκε να κάνει δύο εμβόλια, για προληπτικούς λόγους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ