Χαλκιδική: Αθώος δηλώνει ο «ξανθός μάγος» για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του – «Με εκδικήθηκε γιατί δεν της έδωσα 2.000 ευρώ»

Αθώος δηλώνει ο 78χρονος «ξανθός μάγος», ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Ο γνωστός ταχυδακτυλουργός «έσπασε την σιωπή του» μέσα από τις φυλακές, υποστηρίζοντας ότι η ανήλικη λειτούργησε εκδικητικά, γιατί δεν της έδωσε 2.000 ευρώ που του είχε ζητήσει.

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο ταχυδακτυλουργός που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του

Καταγγέλλει ότι και οι γονείς του κοριτσιού είχαν ζητήσει χρήματα από τον ίδιο και την σύζυγό του, ενώ μιλά για «πλεκτάνη» αναφερόμενος στην καταγγελία που έγινε σε βάρος του.

Αρχικά, λέει στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ότι στεναχωρήθηκε που δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα γιατί «εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω ένα όνομα στην κοινωνία, σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης και νομίζω το πέτυχα. Όλοι με θαύμαζαν και με αγαπούσαν. Τα έβαλαν μαζί μου. Με φωτογραφίζουν τώρα γιατί νομίζουν ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες, όμως δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Πάντα είχα γυναίκες στο πρόγραμμά μου, και μιλάμε για γυναίκες μανεκέν. Ποτέ δεν δημιούργησα τέτοιο πρόβλημα».

Χαλκιδική: Στην φυλακή ο «Ξανθός Μάγος» για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο «ξανθός μάγος» υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση… ».

Αναφερόμενος στην 16χρονη βαφτισιμιά του, που τον κατήγγειλε για βιασμό, υποστήριξε ότι έκανε την καταγγελία για λόγους εκδίκησης, γιατί δεν της έδωσε το χρηματικό ποσό που του ζήτησε. «Δεν είχαμε επαφές με το παιδί αυτό… Μία ημέρα ήρθε στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς της, αναστατωμένοι, έκλαιγαν, ‘τι θα κάνουμε το κορίτσι τρελάθηκε‘… Αποφασίσαμε με την γυναίκα μου να βοηθήσουμε κι εμείς, όχι πολύ γιατί κι εγώ 406 ευρώ παίρνω σύνταξη. Τους ψωνίσαμε για το σπίτι… Μια μέρα ήρθε στο μαγαζί στη γυναίκα μου, κλαίγοντας και λέγοντας ότι ‘όλα τα παιδιά που κάνουμε παρέα έχουν καλά κινητά, εγώ έχω ένα παλιό του πατέρα μου. Αν μπορείτε να μου πάρετε ένα κινητό‘. Πήγε και της πήρε ένα κινητό. Την άλλη ημέρα ξαναήρθε κλαίγοντας και μας είπε ότι το κινητό το έκλεψαν, ενώ μάθαμε από άλλους ότι το πούλησε σε έναν Αλβανό την ίδια ημέρα».

Εφιάλτης διαρκείας στην Χαλκιδική: 78χρονος βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του

Περιγράφει στη συνέχεια ότι «μετά από μία εβδομάδα ήρθε σε εμένα η κοπέλα με τον φίλο της και μου είπε ‘θέλω αν μπορείς να μου δώσεις 2.000‘» και ο ίδιος δεν της έδωσε, όπως αναφέρει.

«Το άλλο βράδυ ήρθε και με έντονο τόνο μου είπε ότι ‘αν δεν μου δώσεις 2.000 ευρώ θα πάω στην Αστυνομία και θα πω ότι μου έριξες χάπια στο ποτό και ασέλγησες…» πρόσθεσε ο ταχυδακτυλουργός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη βαφτισιμιά του, στην οποία έδινε κάνναβη και αλκοόλ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ