Χαλκίδα: Ξεσπά η μητέρα του 6χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά – «Να μην συμβεί σε άλλο παιδί»

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα το σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων, όπου ένα παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία. Η μητέρα του μίλησε για το περιστατικό και ευχήθηκε να μην συμβεί σε άλλο παιδί, αυτό που έγινε με το δικό της.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο και έλαβε την Κυριακή 29 Μαΐου εξιτήριο.

Η μητέρα του 6χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα, evima.gr, «Είμαι σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη στο παιδί μου και το μόνο που έχω να πω για την ώρα είναι να μην συμβεί σε άλλο παιδί αυτό διότι στην παιδική χαρά υπάρχουν κολώνες που θέλουν διόρθωση».

παιδική χαρά - Χαλκίδα

Για το περιστατικό μίλησε και η φίλη της μητέρας  του παιδιού η οποία ήταν μπροστά στο συμβάν.

«Ήμουν μπροστά την ώρα που συνέβη το δυσάρεστο συμβάν στον 6χρονο. Μόλις άναψαν τα φώτα στην παιδική χαρά το παιδί ακούμπησε την κολώνα και το χτύπησε το ρεύμα. Έντρομη άρχισα να φωνάζω «βοήθεια», ήρθε και η μητέρα του παιδιού και ο μεγάλος του αδερφός και το πήγαν μόνοι τους στο νοσοκομείο. Δυστυχώς αυτό που έχω να πω είναι ότι μπορεί να υπήρχε καπάκι αλλά από μέσα ήταν όλα σκουριασμένα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε γίνει συντήρηση».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε ανακατασκευαστεί από τον Δήμο Χαλκιδέων ώστε να πληροί  τις προδιαγραφές, καθώς πριν από λίγα χρόνια εξαιτίας δυστυχήματος στην Αθήνα αυστηροποιήθηκε το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τις παιδικές χαρές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ