Χαλάνδρι: Πώς ένα φορτηγάκι προκάλεσε κομφούζιο στη λεωφόρο Πεντέλης – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Καθημερινό φαινόμενο είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στη λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι.

Το παρκάρισμα σε πεζοδρόμια πάει… «σύννεφο» – Εικόνες ντροπής από αναγνώστες

Πρόκειται για τον κεντρικό δρόμο που αρχίζει από το Χαλάνδρι και καταλήγει στα Βριλήσσια και κατά μήκος του οποίου παρκάρουν αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να απομένει μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο κέντρο του Χαλανδρίου, το πρόβλημα είναι πιο έντονο καθώς εκεί η λεωφόρος Πεντέλης αποτελείται έτσι κι αλλιώς από μία λωρίδα. Το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr, ένας οδηγός έκλεισε και αυτήν την μοναδική λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι οδηγοί να αναγκάζονται να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

Άλλο ένα παρκάρισμα ντροπής – Φωτογραφία αναγνώστη από τη Νίκαια

Στις φωτογραφίες που έστειλε ο αναγνώστης, φαίνεται ένα φορτηγάκι που έχει σταματήσει ακριβώς πάνω στον δρόμο με σκοπό πιθανόν να παραδώσει εμπορεύματα. Επίσης διακρίνεται η προσπάθεια που κάνουν τα υπόλοιπα οχήματα να το προσπεράσουν και όλα αυτά στις 9:30 το πρωί, δηλαδή ώρα μεγάλης αιχμής που ο κόσμος προσπαθεί να φτάσει στη δουλειά του.

Παρκάρισμα 2 σε 1 στην πλατεία Αμερικής: Έκλεισε και το πεζοδρόμιο και την ράμπα αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944050505

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ