Χαϊδάρι: Η ιστορία της 16χρονης Γεωργίας που εξαφανίστηκε – Καταγγελία της μητέρας της για απαγωγή

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 16χρονης Γεωργίας από την Πάτρα, που βρισκόταν έγκλειστη στο ψυχιατρικό κατάστημα στο Δαφνί στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24 η ανήλικη είχε μεταφερθεί προχθές από την Πάτρα στο ψυχιατρικό κατάστημα, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει και στο παρελθόν νοσηλευτεί, ωστόσο χθες βράδυ φαίνεται ότι την απήγαγαν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 16χρονη είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι της ακολουθώντας έναν Ρομά.

Πρόσφατα η 16χρονη είχε βγει μια βόλτα, εξαφανίστηκε ξανά και τελικά βρέθηκε ξυλοκοπημένη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τελικά μετά και την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Όμως σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν στον χώρο άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιό της και την πήραν, κάτι που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου αργότερα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η μητέρα της που αγωνιά για την τύχη του παιδιού της ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της,κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Γεωργία έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ