Μπόρις Κλέιμαν: Κινείται νομικά κατά του Βόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ

Στην αντεπίθεση περνά ο Μπόρις Κλέιμαν σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, καθώς σκέφτεται να προσφύγει δικαστικά κατά της ομάδας του Βόλου.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας που αφέθηκε χθες ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ αντιδρά στο γεγονός ότι ο σύλλογος της Μαγνησίας διέκοψε την συνεργασία της μαζί του αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης για την καταγγελία βιασμού 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας. Συγκεκριμένα η ισραηλινή ιστοσελίδα sport5 αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ, Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να αφήσει ελεύθερο τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και μίλησε εναντίον του δημόσια ακόμα και πριν την αστυνομική έρευνα αποδίδοντας αναπόδεικτες πράξεις στον γκολκίπερ. Τώρα αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση δύο μέρες αργότερα και αναμένοντας την ολοκλήρωση της έρευνας, ο Κλέιμαν σκοπεύει να μηνύσει τον σύλλογο για συναισθηματική δυσφορία και άδικη απόλυση».

Να σημειωθεί ότι ο Μπόρις Κλέιμαν με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο instagram υποστήριξε πως όσα του καταλογίζουν είναι ψευδή και αβάσιμα, δηλώνοντας σίγουρος πως οι Ελληνικές Αρχές θα φέρουν την αλήθεια στο φως.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Μπόρις Κλέιμαν:

«Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Boris Kleyman (@boris_kl)

«Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος» δηλώνει η σύζυγός του

Σίγουρη για την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν είναι η σύζυγος του, Λία.

Μιλώντας στο ισραηλινό Μέσο, Sport5, για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού σε βάρος 17χρονης από το Βέλγιο, εμφανίστηκε βέβαιη πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του άντρα της.

«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος από κάθε έγκλημα», δήλωσε συγκεκριμένα η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του.

Σύμφωνα επίσης, με το δημοσίευμα την Μ. Τετάρτη (12/04) ο Μπόρις επικοινώνησε με τη Λίαν και της είπε: “Υπάρχει μόνο μία αλήθεια. Δεν έκανα όσα μου ”χρεώνουν”.

Η κατάθεση της μαθήτριας

Σύμφωνα με την μαθήτρια, ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα VIP και κάλεσε την ίδια και άλλους 4 εκεί και τους κέρασε σφηνάκια. Όπως υποστηρίζει, αρχικά ο Κλέιμαν της άγγιξε τα οπίσθια πάνω από τη φούστα ενώ η ίδια κατέστησε σαφές ότι δεν το επιθυμούσε. Η 17χρονη αποχώρησε από το σημείο, αλλά αργότερα επέστρεψε καθώς οι συμμαθητές της βρίσκονταν εκεί.

Ο Κλέιμαν, σύμφωνα με την καταγγελία την πλησίασε ξανά και άρχισε να της μιλάει. Εκείνη δεν τον καταλάβαινε και το μόνο που του απάντησε ήταν πόσο ετών είναι. Το θύμα του γύρισε την πλάτη για να σταματήσει να της μιλάει, αλλά εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα της και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Σύμφωνα με την κατάθεσή της η ανήλικη έσπευσε να μιλήσει στους φίλους της για να ζητήσει βοήθεια, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το μπαρ μαζί με μια φίλη της, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

«Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου» είπε η ανήλικη.

Η μαθήτρια, αναγνώρισε στο ΑΤ τον ποδοσφαιριστή ως τον άνθρωπο που την βίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ