BINTEO-Λάμπρος Φουντούλης : “Όχι άλλο αίμα”

 BINTEO-Λάμπρος Φουντούλης : “Όχι άλλο αίμα”

«Τα παιδιά έχουν ιδέες. Όμως, οι ιδέες πρέπει να λύνονται με διάλογο και επιχειρήματα όχι με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα. Να μην γίνονται τα παιδιά μας εργαλεία στα χέρια κάποιων συμφερόντων» είπε ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του αδικοχαμένου Γιώργου Φουντούλη, μιλώντας στο δελτίο του «Ε» με τον Άκη Παυλόπουλο.

Ο κ. Φουντούλης αποκάλυψε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις οικογένειες του Μάνου Καπελώνη και του Παύλου Φύσσα προκειμένου να ήταν μαζί του στο στούντιο για να ενώσουν τις φωνές τους και «να σταματήσει το κακό που γίνεται στην Ελλάδα».

«Το αίμα δεν έχει χρώμα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Όταν έμαθα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δάκρυσα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», τόνισε,  «αλλά δεν μπορούσα να νιώσω τόσο τον πόνο των γονιών του όσο τον ένιωσα μετά το χαμό του Γιώργου μου».

«Ο Γιώργος ζούσε τις δυσκολίες που βιώναμε μέσα στο σπίτι και τις περικοπές στη σύνταξή μου. Το παιδί μου πίστεψε σε κάτι καλύτερο, όπως πίστεψα και εγώ το ’81 περιμένοντας την αλλαγή. Τον αηδίασαν αυτά που συνέβησαν. Εγώ δεν θα ακυρώσω τα πιστεύω του παιδιού μου», ισχυρίστηκε ο Λάμπρος Φουντούλης, εξηγώντας πως ο Γιώργος ήρθε κοντά με τη Χρυσή Αυγή.

Περιγράφοντας  πως έμαθε τα άσχημα νέα, είπε ότι «με πήρε ο αδελφός μου. Με ρώτησε που ήταν ο Γιώργος γιατί είχαν γίνει φασαρίες στην Ηρακλείου και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Τον κάλεσα αμέσως στο κινητό. Μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα φορές. Δεν απαντούσε. Με έζωσαν τα φίδια. Πήγα εκεί με το μηχανάκι. Δεν με άφησαν να περάσω. Μου είπαν ότι κάποια παιδιά μεταφέρθηκαν στην Αγία Όλγα. Έφτασα εκεί και μου είπε ο αδελφός μου ότι ο Γιώργος έφτασε νεκρός στο νοσοκομείο».

 

Το λάθος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν ένα, και αυτό μου είπε η μαμά του να το μεταφέρω, έπρεπε να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ανέφερε ο πατέρας του δολοφονηθέντος Γιώργου Φουντούλη στον Άκη Παυλόπουλο και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό» του Extra 3.

 

 Πηγή: Ε, EXTRA 3

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ