Ατύχημα στο Allou Fun Park: Υπήρχε πρόβλημα σε αντλία; Τα πρώτα λόγια του εκπροσώπου του πάρκου στους αστυνομικούς

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες που συνέβη στο Allou Fan Park, το βράδυ της Τρίτης.

Τα ερωτήματα για την υπόθεση και τα όσα συνέβησαν, είναι πολλά. Οι τρεις από τους τέσσερις τραυματίες που επέβαιναν στο βαγόνι που εκτροχιάστηκε νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τα πρώτα λόγια του εκπροσώπου του πάρκου στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο mega, η πληροφόρηση και η εικόνα που είχε μετά το συμβάν έλεγε ότι υπήρξε πρόσκαιρο πρόβλημα στην αντλία τροφοδότησης νερού στο σημείο που τα παιδιά εκσφενδονίστηκαν.

Δηλαδή, δεν υπήρχε το απαραίτητο ύψος νερού στο σημείο στο οποίο το τρενάκι κατεβαίνει από μια μεγάλη κατηφόρα, προκειμένου να μειωθεί η ταχύτητά του και να μπει στην επόμενη στροφή με πιο χαμηλή δύναμη.

Ωστόσο, κατά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο εκπρόσωπος του πάρκου δεν επανέλαβε τον ίδιο ισχυρισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο ίδιος υποστήριξε ότι οι νεαροί ήταν όρθιοι μέσα στο βαγόνι την ώρα που αυτό κατέβαινε από την κατηφόρα, καθώς μετά, η διαδρομή θα έφτανε στο τέλος της.

Σε ό,τι αφορά στις κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το πάρκο δεν “πιάνουν” τα σημεία του ατυχήματος και είναι απλά καταγραφικές, χωρίς να αποθηκεύουν τα βίντεο που λαμβάνουν.

Οι αστυνομικές Αρχές αναμένεται να ερευνήσουν τους ισχυρισμούς ότι τα παιδιά ήταν όρθια, ενώ θα αναζητήσουν και τυχόν πλάνα που μπορεί να υπάρχουν από το σημείο και το ατύχημα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ