Ασέλγεια σε 4χρονο στο Αγρίνιο: Η συγκλονιστική επιστολή του πατέρα – «Περάσαμε έναν Γολγοθά, αλλά αποδείξαμε την αλήθεια»

Δικαιωμένοι νιώθουν οι γονείς του 4χρονου από το Αγρίνιο, μετά την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του στρατοδικείου Ιωαννίνων, για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που ασελγούσε συστηματικά σε βάρος του παιδιού τους.

Αγρίνιο: Επτά χρόνια κάθειρξη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε 4χρονο

Ο πατέρας του παιδιού με επιστολή του στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στον αγώνα της οικογένειας για την δικαίωση του παιδιού της:

«Και τώρα σιωπή. Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια. Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά. Δύο χρόνια τώρα περάσαμε έναν Γολγοθά και βρεθήκαμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Αγρίνιο: «Οι παιδοψυχολόγοι έκαναν λάθος»: Η προκλητική κατάθεση της μητέρας του 29χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι όσα μας είπε το παιδί, όσα επιβεβαίωναν οι παιδοψυχολόγοι, ήταν η μόνη αλήθεια. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου. Αν και 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή είναι μικρή ποινή για το έγκλημα που αποδεδειγμένα διέπραξε στο παιδί μας.

Τώρα έχουμε νέα μάχη, να αποδείξουμε την δράση της μητέρας του, στο δικαστήριο τον Δεκέμβρη του 2023. Ενώ, όσο για τις κακόβουλες φήμες που είχαν διαρρεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την οικογένεια μας, φήμες που ήθελαν να μας αποδυναμώσουν και να κάνουμε πίσω στον αγώνα μας για την δικαίωση τους παιδιού μας, η απάντηση είναι μία: η ομόφωνη καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου».

Η ποινή του Στρατοδικείου

Την Δευτέρα 24 Απριλίου, ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση , λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι .

Ο 28χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκεπτόταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του. Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’ αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.

Η συμπεριφορά του νηπίου είχε προβληματίσει τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγους.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου ,ανέδειξαν το πρόβλημα. Ο 27χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του .

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολόγων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου. Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Να σημειωθεί ότι οι συγγενείς του παιδιού, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Στρατοδικείο αποδοκίμασαν έντονα τον δράστη, αλλά και την μητέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ