Αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη και ξυλοκοπήθηκε

Αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη και ξυλοκοπήθηκε

 

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας φοιτητής στην Κομοτηνή, επειδή ο ίδιος και η παρέα του αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό, καθότι ο σερβιτόρος δεν τους είχε φέρει την απόδειξη.

Η παρέα έφυγε χωρίς να πληρώσει, όμως την ώρα που διέσχιζαν την πλατεία, παρατήρησαν πώς ο σερβιτόρος του καταστήματος μαζί με έναν άλλο άνδρα τους πλησίαζαν απειλητικά.

Τα αίματα “άναψαν” και ο 20χρονος χτυπήθηκε σε σημείο να αιμορραγεί. Οι φίλοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Οι γιατροί που τον παρέλαβαν επιβεβαιώνουν, σε επικοινωνία του enikos.gr, ότι ο 20χρονος είχε γρονθοκοπηθεί άγρια με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην γνάθο. Εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και αυτή την ώρα βρίσκεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε γναθοχειρουργική επέμβαση.

Η επιχείρηση, παρότι δεν απάντησε στο αίτημα επικοινωνίας του enikos.gr, διέψευσε το περισταστικό με ανακοίνωσή της που δημοσιεύει το xronos.gr. 

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Εκ προοιμίου θέλουμε να δηλώσουμε ότι λυπούμαστε αφάνταστα για τον τραυματισμό του άτυχου φοιτητή, του ευχόμαστε ολόθερμα καλή, ταχεία και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση. Είναι γεγονός ότι μας εξέπληξε δυσάρεστα το ότι η επιχείρηση μας στα διάφορα δημοσιεύματα, φέρεται να έχει εμπλοκή στο συμβάν, γεγονός το οποίο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά καθώς ουδείς εκ των υπευθύνων της ή των υπαλλήλων της αντιλήφθηκε οτιδήποτε εντός του καταστήματος ή πλησίον αυτού. 

Το Avant Garde είναι γνωστό ότι λειτουργεί στο κέντρο της Κομοτηνής τα τελευταία οκτώ χρόνια αποτελώντας κατ’ εξοχήν φοιτητικό στέκι και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, αντιθέτως σέβεται την πελατεία του, ιδιαίτερα τους φοιτητές της πόλης μας οι οποίοι μας τιμούν με την καθημερινή παρουσία τους για το λόγο αυτό πολλές φορές το μήνα διοργανώνουμε φοιτητικές βραδιές με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσφέροντας δωρεάν ποτά, και γενικά διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εκφράζοντας τη ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη των φοιτητών στο κατάστημα μας. 

Αρκετές δε, είναι οι φορές που προσφέρουμε διάφορες χορηγίες σε συλλόγους φοιτητών. Είναι αδιανόητο λοιπόν και εκτός της φιλοσοφίας του καταστήματος να δημιουργούνται επεισόδια για ασήμαντες αφορμές, ιδιαίτερα δε αυτές που αφορούν οικονομικές διαφορές, όπως εν προκειμένω το αναφερόμενο στα πρόσφατα δημοσιεύματα ποσό των 8 €. 

Η διεύθυνση του καταστήματος δεν επιδοκιμάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές”. 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ