Δολοφονία στην Αργολίδα: Το δράμα της οικογένειας περιέγραψε στο σημείωμα ο δράστης και αυτόχειρας

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στην Αργολίδα από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 78χρονος, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο επιχειρούσε να εξηγήσει τους λόγους που τον οδηγήσαν σε αυτή την πράξη, που έχει σοκάρει τους κατοίκους του οικισμού Βερβερόντα.

Σε αυτό το σημείωμα, σύμφωνα με το anagnostis.org, ο ηλικιωμένος περιέγραφε το δράμα που ζούσε και έγραφε: “Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι των ηλικιωμένων ζούσε αρμονικά και ο 78χρονος φρόντιζε την σύζυγό του, που έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα γεγονότα, φαίνεται πως δεν άντεχε να βλέπει άλλο την αγαπημένη του σε αυτή την κατάσταση και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή και των δύο τους.

Το χρονικό της δολοφονίας στην Αργολίδα

Όλα ξεκίνησαν, όταν αργά χθες το βράδυ ο 78χρονος κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή.

Λίγη ώρα μετά, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας, ενώ ερευνώντας τους υπόλοιπους χώρους βρήκαν νεκρό και τον 78χρονο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε βάλει τέλος στη ζωή του, δια απαγχονισμού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση είναι ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας ήταν ασφυκτικός. Δηλαδή θεωρούν ότι ο 78χρονος πρώτα στραγγάλισε την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ