«Άρχισε να με κλωτσά χωρίς λόγο» – Τι λέει η 27χρονη έγκυος που ξυλοκοπήθηκε από τον επιχειρηματία σύντροφό της

Τον άγριο ξυλοδαρμό της κατήγγειλε μία 27χρονη, η οποία βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, από τον 48χρονο σύντροφό της, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας, τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) στη Βουλιαγμένη. Για το περιστατικό αλλά και την κατάσταση της υγείας της γυναίκας και του εμβρύου μίλησε στο enikos.gr ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Μπάκας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα όσα κατήγγειλε το θύμα.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

«Με χτύπησε απρόκλητα, άρχισε να με κλωτσά επανελειμμένα και χωρίς λόγο στα χέρια και στα πόδια», φέρεται να δήλωσε η άτυχη γυναίκα, την οποία ξυλοκόπησε ο 48χρονος σύντροφός της και την παράτησε αβοήθητη στην μέση του δρόμου, την ώρα που επέστρεφαν από δείπνο σε μαγαζί στην Βουλιαγμένη.

«Βρίσκεται ακόμη σε σοκ η ίδια και η οικογένειά της», μας λέει ο κ. Μπάκας, o οποίος σημείωσε πως η 27χρονη έχει λάβει εξιτήριο, ενώ το έμβρυο δεν έχει υποστεί βλάβη.

Στην συνέχεια, ο ίδιος αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό της σημείωσε: «Φέρει μώλωπες στα πόδια και στα χέρια, καθώς χτυπήθηκε στην προσπάθειά της να προστατέψει το έμβρυο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Μπάκας: «Ευτυχώς από την εξέταση του ιατροδκαστή δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό ζήτημα».

Κι έπειτα συμπλήρωσε: «Πρόκειται για μία σπάνια πράξη κατακριτέα, η οποία γίνεται από ένα δημόσιο πρόσωπο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έχουμε δεχτεί ακόμη συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ενώ δεν έχει υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον ούτε για την 27χρονη ούτε για το έμβρυο.

Ο δράστης φαίνεται να μην έχει κατανοήσει την σοβαρότητα των πράξεών του, αν σκεφτεί κανείς ότι συνελήφθη σε νυχτερινό κλαμπ κατά την διαδικασία αυτοφώρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική για προληπτικούς λόγους, ενώ υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συντρόφου της, με τον ίδιο να ανταποδίδει, κάνοντας μήνυση για εξύβριση και απειλή.

Έπειτα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψή του συντρόφου της που ορίστηκε δικάσιμος για τις 2 Νοεμβρίου.

«Ελπίζουμε οι πράξεις αυτές να μην ατιμώρητες και κυρίως να μην επαναληφθούν στο μέλλον γιατί οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να βρουν ένα modus operandi προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά αυτό το παιδί. Ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη θα σταθεί αντάξια των περιστάσεων», καταλήγει ο δικηγόρος της 27χρονης Κωνσταντίνος Μπάκας.

H φωτογραφία του δικηγόρου

Ο δικηγόρος της 27χρονης, Κωνσταντίνος Μπάκας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ